Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Se vede clar că are școală de antrenor”. Horia Ivanovici îl laudă pe Mandorlini

Andrea Mandorlini a primit laude din partea lui Horia Ivanovici după ce italianul a adus-o pe CFR Cluj la un punct în spatele lui FCSB.
01.11.2023 | 21:55
Se vede clar ca are scoala de antrenor Horia Ivanovici il lauda pe Mandorlini
„Se vede clar că are școală de antrenor” Horia Ivanovici îl laudă pe Mandorlini. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici îl laudă pe Andrea Mandorlini. Cu tehnicianul italian la timonă, CFR Cluj a ajuns la un punct în spatele liderului FCSB. Mandorlini și-a primit cununa în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, laude pentru Andrea Mandorlini: „A avut curajul să-l lase pe bancă pe Deac”

În penultima etapă a turului sezonului regulat, CFR Cluj a făcut cel mai bun meci din SuperLiga și a învins-o pe campioana Farul Constanța, scor 3-1. Corborat cu remiza FCSB-ului de la Ploiești, ardelenii au ajuns la o lungime de primul loc.

ADVERTISEMENT

„Eu vreau să spun atât. A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale CFR-ului din acest sezon, top 3. Mi-a plăcut curajul lui Mandorlini. A fost all-in. A băgat chiar jucătorii pe care el îi crede cel mai în formă. Mi-a plăcut că a avut curajul să îl lase pe bancă pe Deac, care e un simbol, dar care nu e în formă.

Am văzut primul 11, m-am mirat, însă toți jucătorii care au intrat au jucat impecabil, în frunte cu Fică. Fundașul central, Matei. E clar că Mandorlini e antrenor. Orice se va întâmpla în viitor, omul se vede clar că e antrenor și că are școală de antrenori.

ADVERTISEMENT

O diferență uriașă între meciul cu Galați și splendoarea de meci de aseară. Farul, cu tot dragul de Gică Hagi, ieri puteați să le dați vreo 5, la câte ocazii ați avut. Mi-a plăcut foarte tare echipa și de Mandorlini, care a avut curaj și a băgat cei mai în formă jucători, indiferent de statut.

Fică e un favorit de al meu. I-aș da mai multe șanse. E valoros, verticalizează, joacă doar pe poarta adversă, nu pierde timpul, pase filtrante, iar fundașul central Matei Ilie mi-a plăcut la nebunie”, a transmis Horia Ivanovici, într-un dialog cu Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj ar putea să treacă pe primul loc în SuperLiga în chiar ultima etapă a turului sezonului regulat. La un punct în spatele FCSB-ului, echipa lui Andrea Mandorlini ar putea profita de un eventual eșec al roș-albaștrilor, care au derby cu Rapid pe Arena Națională.

Nici formația din Gruia nu are însă o partidă ușoară în etapa a 15-a din SuperLiga. Luni, 6 noiembrie, de la ora 21:00, CFR Cluj va juca pe terenul lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI o puteți revedea în premieră luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

„Se vede clar că are școală de antrenor” Horia Ivanovici îl laudă pe Mandorlini

ADVERTISEMENT