Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Se vede titlul la FCSB?”. Răspunsul tranșant al suporterilor

FCSB a reaprins speranțele fanilor după victoria de la Poli Iași. Gheorghe Mustață s-a declarat mulțumit de jocul echipei, dar și de diferența de puncte față de urmăritoare.
23.12.2023 | 08:00
Se vede titlul la FCSB Raspunsul transant al suporterilor
Gheorghe Mustata este pregatit sa sarbatoreasca titlul la finalul sezonului. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Într-un meci plin de intensitate, FCSB s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Poli Iași, consolidându-și poziția de lider în SuperLiga. Duelul a fost marcat de două penalty-uri acordate în favoarea formației lui Gigi Becali, ambele transformate de Florinel Coman.

Gheorghe Mustață, pregătit să sărbătorească titlul

“Dacă jucăm așa și avem ambiția asta, eu zic că iei campionatul cu cel puțin 2-3 etape. Din punctul meu de vedere, dacă faci X în deplasare și câștigi acasă ești campion. Important este ca jucătorii să o țină constant.

ADVERTISEMENT

Să dea Dumnezeu să luăm campionatul deoarece suporterii sunt dornici pentru un trofeu”, a declarat Gheorghe Mustață, completat de către Valeriu Răchită: “Până și băiețelul acela pe care îl bătea tatăl său pentru că nu bate Dinamo, uite că nu o să se mai ducă bătut că a câștigat și Dinamo. Numai voi nu ați bătut de 9 ani”.

Prima repriză a fost una plină de evenimente, în care FCSB a deschis scorul în minutul 16 prin Băluță, care a profitat de o greșeală în apărarea moldovenilor. Însă, Iași a răspuns rapid, iar Robert Ion a adus egalarea în minutul 25 cu un șut plasat.

ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns la 44 de puncte în SuperLiga

Cu toate acestea, Coman a scos un penalty la limită în minutul 31 și l-a transformat, aducând FCSB-ul din nou în avantaj. În partea secundă a jocului, tensionarea a continuat, iar FCSB a beneficiat din nou de un penalty în minutul 83, când Olaru a fost faultat în careu de Nicolas Samayoa. Florinel Coman și-a îndeplinit din nou misiunea și a dus scorul la 3-1.

Un moment inedit a avut loc imediat după reușita lui Coman, când doi fani entuziaști au coborât din tribune pentru a sărbători alături de fotbalist. Coman a răspuns cu entuziasm, bătând cuba cu aceștia înainte de a se îmbrățișa cu colegii de echipă.

ADVERTISEMENT

Pe tot parcursul meciului, FCSB a demonstrat determinare și eficiență, iar victoria obținută a consolidat poziția echipei în fruntea clasamentului SuperLigii. Echipa lui Gigi Becali a adunat 44 de puncte în clasament și pleacă liniștită în vacanța de iarnă.

Finalul primei reprize a fost unul cu emoții pentru FCSB. Ngezana s-a lovit la cap și a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, fundașul din Africa de Sud a fost declarat sănătos după ce a fost ținut sub observație de către medicii ieșeni.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Galeria FCSB asteapta titlul in acest an

ADVERTISEMENT