Sport

Sebastian Colțescu, penalty într-o fază complicată la Oțelul – Hermannstadt 1-1

Trupa lui Dorinel Munteanu a fost aproape de a 3-a înfrângere din acest sezon. Din fericire pentru Oțelul, Colțescu a dictat penalty pe final de meci, iar gălățenii au scos un punct cu Hermannstadt
28.10.2023 | 17:00
Sebastian Coltescu penalty intro faza complicata la Otelul  Hermannstadt 11
Otelul a primit un penalty la limita in partida cu Sibiu. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Într-un meci tensionat din Superligă, echipa condusă de Dorinel Munteanu a fost aproape să înregistreze a treia înfrângere a sezonului. Condusă cu 0-1 din minutul 70, Oțelul a reușit să egaleze în urma unui penalty executat ca la carte de către Pop, în minutul 88.

Oțelul scoate un punct contra Sibiului

Norocul a zâmbit gălățenilor într-un final de meci dramatic, atunci când arbitrul Colțescu a dictat un penalty în favoarea lor. Echipa adversă, Hermannstadt, a oferit o prestație solidă pe tot parcursul meciului și a dat senzația că va obține cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Cu un joc organizat și o apărare solidă, oaspeții păreau că vor ieși învingători din acest meci, iar situația lui Munteanu ar fi devenit din ce în ce mai complicată. Cu toate acestea, în ultimele minute ale partidei, un moment decisiv a schimbat cursul evenimentelor.

Arbitrul Colțescu a acordat un penalty pentru Oțelul, sub protestele vehemente ale oaspeților. A fost un moment critic pentru Dorinel Munteanu și echipa sa, care au fost salvați de la cea de-a treia înfrângere a sezonului.

ADVERTISEMENT

Jucătorii gălățeni au profitat de ocazia de a egala scorul și de a obține un punct important. Momentul penalty-ului a fost unul de mare tensiune. Cabina VAR a analizat și a hotărât faptul că decizia lui Colțescu a fost una corectă.

Colțescu a dictat un penalty la limită

Cătălin Căbuz, portarul celor de la Hermannstadt, l-a faultat pe George Cârjan în careu, la capătul unei faze care a avut nevoie de analiza cabinei VAR. Decizia lui Colțescu a schimbat soarta meciului și a oferit un punct nesperat echipei conduse de Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

După remiza obținută în meciul cu Hermannstadt, Oțelul Galați a acumulat un total de 16 puncte în acest sezon. Această performanță este una care reflectă un parcurs destul de dificil pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu.

Cu doar două victorii în primele 14 meciuri, Oțelul a fost nevoită să se bazeze în principal pe rezultatele de egalitate pentru a acumula puncte. Cu un număr impresionant de 10 egaluri și doar două înfrângeri, ei au demonstrat că sunt o echipă greu de învins.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Hermannstadt se află într-o poziție mai favorabilă, cu un total de 20 de puncte în Superligă. Cu patru victorii, opt remize și doar două înfrângeri, echipa din Sibiu se poate lăuda cu un echilibru mai mare între victorii și remize.

ADVERTISEMENT