Sport

Sebastian Colțescu, „premiat” de UEFA cu un meci în cupele europene după scandalul de la CFR Cluj – FCSB

Sebastian Colțescu a fost delegat de UEFA la un meci din cupele europene. Decizia a fost luată după scandalul de la derby-ul CFR Cluj - FCSB, scor 1-1.
12.12.2023 | 20:00
Sebastian Coltescu premiat de UEFA cu un meci in cupele europene dupa scandalul de la CFR Cluj  FCSB
Sebastian Colțescu a fost delegat de UEFA în camera VAR la un meci din cupele europene. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu a provocat un scandal monstru la derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1. „Centralul” român i-a anulat golul lui Florinel Coman pentru un presupus fault al lui Valentin Crețu asupra lui Philip Otele. Totuși, arbitrul craiovean nu are timp de odihnă și va călători în afara țării în perioada următoare.

Sebastian Colțescu, „premiat” de UEFA cu un meci în cupele europene după scandalul de la CFR Cluj – FCSB

Sebastian Colțescu a fost la centru la partida CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, în etapa a 19-a din SuperLiga. Inițial, „centralul” i-a validat golul lui Florinel Coman care a marcat printr-un șut de la distanță. După intervenția VAR și după ce a văzut reluările pe monitor, Colțescu a anulat reușita „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Decizia a provocat un scandal monstru în fotbalul românesc. Totuși, Sebastian Colțescu nu are parte de odihnă. Arbitrul care nu se află pe lista FIFA a fost delegat în camera VAR la meciul Ludogorets – Nordsjaelland, joi, 14 decembrie, ora 19:45, în etapa a 6-a din grupele UEFA Conference League.

Sebastian Colțescu este parte din delegația condusă de Ovidiu Hațegan. „Centralul” român revenit în activitate va fi ajutat de la linii de către Mircea Grigoriu și de Sebastian Gheorghe. Arbitru de rezervă este Radu Petrescu, în timp ce Sebastian Colțescu va fi asistentul lui Horațiu Feșnic în camera VAR.

ADVERTISEMENT

Luptă în 3 pentru calificarea în fazele eliminatorii din UEFA Conference League

Meciul Ludogorets – Nordsjaelland are o miză uriașă. Ambele formații luptă pentru calificarea în optimile UEFA Conference League. Nordsjaelland, fosta adversară a FCSB-ului, ocupă primul loc în Grupa H, cu 10 puncte.

Ludogorets are cu un punct mai puțin și ocupă locul 2, la egalitate cu Fenerbahce, pe locul 3. Turcii evoluează în ultima etapă cu Trnava. Primul loc în grupă duce direct în optimile UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Locul secund asigură prezența la barajul UEFA Conference League, în timp ce locurile 3 și 4 echivalează cu eliminarea din competiție. În tur, Nordsjaelland s-a impus cu un neverosimil 7-1.

Emil Grădinescu, dezvăluiri șoc despre Sebastian Colțescu: „Influențabil, corupt!”

Emil Grădinescu l-a desființat pe Sebastian Colțescu după ce a revenit asupra deciziei și i-a anulat golul lui Florinel Coman din CFR Cluj – FCSB. Comentatorul TV a făcut dezvăluiri uluitoare despre arbitrul craiovean.

ADVERTISEMENT

„Am impresia că domnul Colțescu nu mai are nici respect pentru meseria lui. Când am plecat la Lucerna, pentru meciul cu Elveția, ne-am întâlnit în Aeroport cu arbitrii români care plecau și ei la diferite meciuri din preliminariile Euro, iar unul era Colțescu, care la 8 dimineața începuse bine cu două pahare de whisky.

Totuși esti arbitru, care se presupune că faci performanță și trebuie să ai grijă ce bagi în tine. Arbitru, în public, te văd niște jurnaliști. Atunci mi-am pus întrebarea dacă omul ăsta mai are drag de meserie.

Nu am nicio simpatie fața de acest FCSB condus de cine e condus și în modul în care o face conducătorul, dar nu poți să îți bați joc de un public, de oameni. E hoție, mârșăvie, găinărie”, a declarat Emil Grădinescu în emisiunea lui Gabi Safta, pe canalul de Youtube Templul Sportiv.

ADVERTISEMENT