Life

Sebastian Dobrincu, anunț neașteptat despre relația cu Ioana Ignat: ”Dacă nu ai stabilitatea acasă…”

Ce anunț neașteptat a făcut Sebastian Dobrincu despre relația cu Ioana Ignat. Ce se întâmplă între antreprenor și iubita lui.
01.09.2023 | 00:20
Sebastian Dobrincu anunt neasteptat despre relatia cu Ioana Ignat Daca nu ai stabilitatea acasa
Sebastian Dobrincu și iubita lui, Ioana Ignat. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a vorbit, recent, despre relația pe care o are cu Ioana Ignat. Tânărului îi merge foarte bine din punct de vedere profesional, dar și în plan amoros.

Ce a spus Sebastian Dobrincu despre relația cu Ioana Ignat. Anunț neașteptat

Fostul concurent de la Survivor România 2023 are tot ce și-ar putea dori, la doar 25 de ani. Tânărul a devenit milionar în SUA de la o vârstă fragedă, iar acum deține o avere uriașă.

ADVERTISEMENT

În afară de faptul că este împlinit din punct de vedere profesional și financiar, Sebastian Dobrincu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Ignat.

În urmă cu câteva săptămâni, afaceristul a fost invitat în cadrul unui podcast, acolo unde a discutat despre mai multe subiecte, printre care și relația cu iubita lui. Tânărul este susținut de artistă în tot ceea ce face și consideră că stabilitatea este foarte importantă.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu ai stabilitatea acasă, cum te duci tu și îți faci treaba când… a, stai că m-am certat și cu asta, și bătăi de cap și trebuie să mă întorc acasă să mă certe iar și face urât dacă muncesc mai mult…

E, nu doar pentru un antreprenor, cred că pentru o viață fericită, în general, ai nevoie de un partener care să te susțină și să fie reciprocă treaba asta. Nu doar poți să aștepți susținere și tu să dai în schimb…

ADVERTISEMENT

Iubita mea, de exemplu, mă susține în ceea ce fac. E ‘destul’ de înțelegătoare atunci când  am mai multă treabă și trebuie să petrec mai mult timp și poate neglijez timpul cu ea”, a declarat Sebastian Dobrincu în podcastul Vorba lu’ Jorge.

Acum ceva timp, tânărul a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are cu iubita sa. Antreprenorul a dat de înțeles că nu exclude posibilitatea ca cei doi să se căsătorească. Deși are milioane de dolari în cont, fostul investitor de la Imperiul Leilor nu ține să facă un contract prenupțial.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu nu este atras de lucrurile scumpe

Tânărul a muncit foarte mult pentru a ajunge acolo unde este acum. Cu toate că are o avere destul de mare, la o vârstă atât de fragedă, Sebastian Dobrincu nu este materialist, după cum a ținut să precizeze. Cântărețul nu este pasionat de lucrurile costisitoare.

“Nu sunt un tip materialist și nu spun asta cu mândrie, o spun descriptiv despre mine. Nu mă pasionează, nu sunt atras neapărat de lucruri scumpe. Îmi plac lucrurile frumoase (…)  

Dacă mor, dacă dau colțu’ mâine, nu știu ce s-ar întâmpla cu fiecare cont, dar la conturile mele principale am oameni care sunt moștenitori, adăugați ca moștenitori acolo unde le-ar reveni lor tot ce e în cont, și informațiile și acces la conturi și tot”, a explicat tânărul, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT