Life

Sebastian Stan, actorul din Constanța de la Hollywood, replici în română în ultima producție: ”Puțin zvăpăiată”

Sebastian Stan, actorul născut în România care face furori la Hollywood, are în cea mai recentă producție în care apare alături de alte vedete o replică și în limba maternă.
02.04.2022 | 21:43
Sebastian Stan actorul din Constanta de la Hollywood replici in romana in ultima productie Putin zvapaiata
Sebastian Stan are replici în limba română în cea mai recentă producție în care apare, filmul 355 / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cea mai recentă producție în care joacă Sebastian Stan, filmul 355, extrem de popular pe Netflix, îl aduce pe ecrane pe actorul român alături de vedete precum Penélope Cruz, Diane Kruger, Jessica Chastain sau Lupita Nyong’o.

Sebastian Stan are replici în limba română în ultimul său film

Rolul de spion pe care îl face Sebastian Stan în cel mai recent film în care apare – 355 – îi oferă ocazia actorului român să își etaleze complexitatea artistică. Astfel, în film, interpretând rolul lui Nick Fowler, Sebastian Stan devine antagonistul personajelor principale și, din postura de trădător al agenției de spionaj, ajunge în postura de a o părăsi pe Jessica Chastain, cea care o interpretează pe Mace în filmul de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

De altfel, una dintre cele mai tensionate momente din filmul 355 este cel în care Sebastian Stan și Jessica Chastain se despart după o poveste amoroasă extrem de intensă. De altfel, acela este și momentul în care Sebastian Stan vorbește în limba română.

”Ai grijă cu ea! E frumoasă foc, dar e puțin zvăpăiată”, spune Sebastian Stan, conform Libertatea, în filmul în care joacă rolul spionului trădător, referindu-se la cea care, în producția difuzată de Netflix, îi era iubită.

ADVERTISEMENT

Sebastian Stan îl joacă pe Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson

Într-una dintre cele mai recente producții apărute pe piață, Sebastian Stan joacă rolul principal masculin în producția Pam & Tommy. Actorul român îl joacă pe Tommy Lee, soțul celebrei bombe sexy Pamela Anderson, blondina fiind jucată de Lily James.

Conform scenariului, povestea în care Sebastian Stan joacă rolul lui Tommy Lee urmărește momentul în care apărea o casetă – devenită celebră în toată lumea – în care Pamela Anderson și soțul ei erau surprinși în momente intime.

ADVERTISEMENT

Serialul, lansat la începutul lunii februarie a acestui an, a primit note cât se poate de bune deja din partea criticilor, fiecare episod fiind cotat pe IMDB cu o notă minimă de 7.3 din 10, o performanță remarcabilă pentru drama biografică a Pamelei Anderson.

Sebastian Stan face furori la Hollywood

Sebastian Stan, actorul născut la Constanța acum 39 de ani, are un succes nebun la Hollywood, el având ocazia să joace în producții de prim rang din ”Cetatea Filmului” american și să dea replica unor actori uriași.

ADVERTISEMENT

Sebastian Stan a jucat alături de actori ca Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, în filmul Lebăda Neagră, Chris Evans, Scarlett Johansson și, Samuel L. Jackson, în trilogia Căpitanul America, dar și cu Matt Damon în de șapte ori nominalizatul la Oscar film Marțianul.

Mai mult, el i-a dat replica celebrei Nicole Kidman în Capcana. De asemenea, actorul născut în România a apărut și în seriale cu succes uriaș la public precum Gossip Girl, Once Upon a Time sau Political Animals.

Jocul său actoricesc a fost remarcat și de criticii de film cu greutate, iar Sebastian Stan a fost printre cei nominalizați la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol secundar făcut în filmul I, Tonya!.

ADVERTISEMENT