Life

Secrete de vedetă! Iuliana Tudor dezvăluie cum se menține în formă, la 44 de ani

Iuliana Tudor ne dezvăluie ce face pentru a se menține în formă. Prezentatoarea - care a învățat să aibă grijă și de sufletul ei, nu doar de modul în care arată - revine pe sticlă cu emisiunea Vedeta Populară, de Paște.
12.04.2022 | 13:06
Secrete de vedeta Iuliana Tudor dezvaluie cum se mentine in forma la 44 de ani
Iuliana Tudor arată de senzație la 44 de ani. Sursa foto: Marius Bărăgan/arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Iuliana Tudor ține să se prezinte impecabil în fața publicului și atunci este atentă la ce consumă în fiecare zi, încă de când a împlinit 40 de ani. Bea musai 2 litri de apă pe zi, face mișcare măcar jumătate de oră, are grijă să aibă 8 ore de somn și mai ales să trăiască în armonie și echilibru. Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Iuliana Tudor face dezvăluiri despre viața sa și spune că ar putea să scrie o carte despre pățaniile din culisele emisiunilor sale.

Iuliana Tudor dezvăluie cum se menține în formă

Iuliana Tudor, în vârstă de 44 de ani,  a învățat de-a lungul timpului că este bine să trăiești în armonie, să fii împăcat cu tine și cu cei din jur. Este căsătorită cu Răzvan Văcăroiu și au împreună un copil superb, pe nume Tudor Cristian. Prezintă Vedeta populară la TVR 1, dar proiectul ei de suflet rămâne O dată-n viaţă, cel mai longeviv show de divertisment din istoria TVR: 10 ani, fără întrerupere! De

ADVERTISEMENT

Ai prezentat numeroase spectacole și show-uri tv. Care ți-a rămas cel mai mult la inimă?

– Tot ce fac este cu inima. Altfel, nu ne-ar ieşi aşa cum ne dorim. Dar proiectul meu de suflet rămâne O dată-n viaţă, cel mai longeviv show de divertisment din istoria TVR: 10 ani, fără întrerupere! Acea emisiune ne-a adus deopotrivă recunoaşterea publicului larg (audiențe record în fiecare vineri seara pentru TVR 1), dar şi a breslei, fiind premiată în nenumărate rânduri.

Ai cunoscut numeroase personalități din lumea artistică de la noi. Ce amintiri ai cu acestea și care îți sunt cele mai dragi?

ADVERTISEMENT

– E foarte greu de ales. În 22 de ani de televiziune ne-au călcat pragul emisiunilor aproape toate persoanele publice care au ceva de spus. Am o preţuire specială pentru artiştii care promovează folclorul românesc şi menţin curăţenia acestei lumi, după cum respect pe toţi cei care şi-au construit un drum într-un domeniu sau altul, fac diferenţa acolo şi, la un moment dat, au acceptat să fie invitaţii noştri. Este onorant pentru mine să fi primit întotdeauna răspuns pozitiv fiecărei invitaţii pe care o adresez, mai ales când vine vorba de personalităţi care sunt foarte selective cu apariţiile tv. Le mulţumesc tuturor pentru încredere!

”Ar rebui să scriu o carte într-o zi…”

Ceva pățanii, amintiri cu artiști de la filmări…

– Pentru asta va trebui să scriu o carte într-o zi… (râde)

Ai un copil superb. Unde îl vezi peste 10 ani? Ce pasiuni are?

– Exact acolo unde îşi va dori. Îl voi susţine indiferent de alegeri. Şi îl voi îndruma discret, fără să îi afectez liberul arbitru. Îi place scrima foarte tare. Merge la Clubul Sportiv Riposta şi am descoperit împreună acolo o comunitate cu totul specială. Face şi handbal la şcoală. Pianul este o altă plăcere a lui şi mă bucur că ştie să-şi împartă timpul astfel încât să facă ceea ce îi place.

ADVERTISEMENT

”Am învățat să am grijă de mine”

Soțul tău te-a sprijinit în profesie? Câți ani aveți de căsătorie și care este secretul unei relații frumoase?

– A fost mereu alături şi a înţeles că televiziunea este pentru mine o mare pasiune. Nu e uşor, dar a înţeles. Avem 26 de ani de când suntem împreună şi nu cred că există reţete care să funcţioneze pentru toate relaţiile. Fiecare îşi scrie propria poveste. Dragoste, respect, încredere şi… cel mai important, copiii. Ei devin liantul în tot!

ADVERTISEMENT

Ai avut dintotdeauna o siluetă de invidiat. Cum te menții?

– După 40 de ani, cu puţină disciplină. Atentă la ce mănânc, cât şi când. Apă 2 l pe zi, mişcare 30 de minute pe zi, somn 8 ore obligatoriu. Cel mai important, însă, am învăţat să am grijă de mine nu doar fizic, ci şi sufleteşte. Să fiu bine şi în echilibru cu mine, dar şi cu tot ce e în jur e parte din acest drum. Să iubesc şi să fiu iubită, să nu mă schimb după vremuri, să iert mai mult, să ascult mai mult, să accept că greşesc şi asta e omeneşte, să aleg cu grijă oamenii din viaţa mea… şi drumul continuă!

Iuliana Tudor
Iuliana Tudor arată de senzație la 44 de ani. Sursa foto: Marius Bărăgan.

”Pe mine aceste momente m-au întărit”

Ai avut vreodată o cumpănă în viață? Cum ai trecut peste ea?

– Toţi avem cumpene, mai devreme sau mai târziu. Pe mine aceste momente m-au întărit. Şi m-au învăţat să fiu mult mai atentă la tot ce se petrece în jur şi în mine. Să fiu atentă!

Reușești să petreci timp cu familia pe cât îți dorești?

– Acum, da. Este un echilibru bun, după ani în care am dat totul profesiei.

Pandemia a adus un plus din acest punct de vedere? Dar ca minusuri ce a adus?

– Sigur. Timp mai mult cu părinţii mei. Am stat mult cu ei. Timp de joacă mai mult cu Tudor. Mi-au lipsit oamenii… publicul meu… întâlnirile cu artiştii la emisiuni şi toată bucuria aceea comună, de nepus în cuvinte!

Ce planuri ai de viitor? Noutăți cu emisiunea?

– Începem sezonul 8 Vedeta populară, fix în seara de Paşti, pe 24 aprilie, la ora 21.00. Am pregătit încă două programe speciale pentru sărbătorile pascale: Tainica Lumină, pentru Vinerea Mare şi La masa de Paşti – ediţie aniversară, pentru a doua zi de Paşti. Împlinim 20 de ani de când realizăm această emisiune! ​

Iuliana Tudor
Iuliana Tudor revine pe sticlă de Paște. Sursa foto: Facebook/arhiva personală.
ADVERTISEMENT