Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretele revenirii explozive a lui Coman. „În viața lui s-a întâmplat ceva bun”

Florinel Coman a marcat primul său gol la echipa naţională în meciul cu Andorra, scor 4-0. Evoluţiile atacantului de la FCSB sunt entuziasmante în acest sezon, când a reuşit să îşi ridice mult nivelul.
16.10.2023 | 12:26
Secretele revenirii explozive a lui Coman In viata lui sa intamplat ceva bun
Secretele revenirii explozive a lui Coman. „În viața lui s-a întâmplat ceva bun”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România nu a avut emoţii în meciul cu Andorra, scor 4-0. “Tricolorii” sunt primii în grupă, cu două meciuri înainte de finalul preliminariilor pentru Euro 2024, dar în luna noiembrie va fi o dublă “de foc” cu Israel şi Elveţia.

Secretele revenirii explozive a lui Coman: “În viața lui s-a întâmplat ceva bun”

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României cu Andorra. Atacantul FCSB-ului a marcat primul său gol pentru echipa naţională în meciul de pe Arena Naţională, la a 10-a selecţie.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA secretele revenirii lui Florinel Coman, fotbalist complet schimbat în ultimii ani:

“Trebuie să ne uităm puţin în spate. Nu mai este jucătorul acum patru-cinci ani, jucătorul care se supăra că e rezervă, jucătorul care se supăra că nu primea o pasă.  În viaţa lui s-a întâmplat ceva bun.

ADVERTISEMENT

Eu cred că familia, apariţia copilului, l-au schimbat. Cred că şi acea accidentare, de la Backa Topola i-a schimbat un pic percepţia în ceea ce înseamnă carieră, cât de repede se poate curma. 

“Este prietenos, este deschis. Aşa cum îi văd pe foarte mulţi de acolo”

Plus, a avut iniţiativa şi bine a făcut, deşi nu este agreat în perimetrul acelui club acest lucru, s-a dus să lucreze cu un specialist, un mental coach. Nu ştiu dacă şi acum, bănuiesc că da. 

ADVERTISEMENT

Dar a avut. Este prietenos, este deschis. Aşa cum îi văd pe foarte mulţi de acolo. Şi acum un an de zile nu era aşa. Erau unii jucători care acum nu mai sunt.

Cred că exemplul pe care l-a dat Edi Iordănescu le-a spus şi celorlalţi cum stau lucrurile la echipa naţională. Mă refer la tot programul disciplinar pe care l-a impus.”, a dezvăluit Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Secretele revenirii lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT