Life

Secretul Danei Budeanu! Ce intervenții chirurgicale estetice a suportat diva care face praf showbiz-ul

Dana Budeanu le face praf pe Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu după ce s-au aliniat trendului pe care chiar ea l-a promovat.
16.02.2024 | 18:00
Secretul Danei Budeanu Ce interventii chirurgicale estetice a suportat diva care face praf showbizul
Dana Budeanu a avut și ea silicoane, dar a renunțat la ele pentru un look natural / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, ca de obicei necruțătoare, le-a făcut praf pe vedetele care, în ultima vreme, au ales să își modifice decolteele. Fie că vorbea de Adelina Pestrițu, fie că o înfiera pe Bianca Drăgușanu, ea a ironizat decizia lor de a-și micșora ”zona”.

Dana Budeanu, intransigentă cu operațiile

„Se întâmplă la același doctor? Dacă pornesc 10 deodată și se duc la același doctor înseamnă ceva. E bine pentru sănătate să le schimbi la 10 ani, nu e bine să stai 20 de ani cu ele. E plastic, nu?

ADVERTISEMENT

Dacă nu e fenta cu același doctor, a doua fentă este că trebuie să existe știri. E o știre, să vedem cum și le-a pus, cât de mici sunt, o să povestească, cum s-a recuperat, ce exerciții trebuie să facă, cum îți revii etc. 60.000 de euro. Simplu. (…)

Toate aceste vedete trăiesc tot în ochii publicului, dacă nu mai ai ce face, scoți sânii și pun alții. Mă rad în cap, mă fac blondă, ele trebuie să inventeze tot timpul ceva. Eu asta cred, eu nu am auzit că e o modă. Este un subiect care ține aceste vedete în prim-plan”, a spus Dana Budeanu, la România Tv.

ADVERTISEMENT

Iar discuția, pornită de moderatorul Victor Ciutacu, a pornit de la anunțul făcut de Adelina Pestrițu – care a decis să renunțe la silicoane – și Bianca Drăgușanu, care vrea să le micșoreze.

Interesant este însă că Dana Budeanu este, de fapt, cea care a pornit trendul. Mai exact, pe vremuri, pe când era mai tânără, și ea a apelat la medicina estetică. Mai exact, și ea avea silicoane. E adevărat, mult mai mici în comparație cu Bianca Drăgușanu sau Loredana Chivu, dar… existau. Și, explica ea, i se părea natural.

ADVERTISEMENT

„Este aberant să nu acceptăm ca medicină evoluează, să ignorăm acest lucru. Sfatul meu este să nu faceți rabat la bani și la specialiști când vine vorba despre o astfel de intervenție. Mi-ar fi un pic teamă, însă, de orice intervenție care are legătură cu fața”, explica ea, conform Romania Tv.

Dana Budeanu și-a scos silicoanele

Chiar dacă, la un moment dat, Dana Budeanu a fost și ea vrăjită de ”mirajul” silicoanelor, nu s-a regăsit în întregime în ideea de a avea modificări vizibile la nivelul decolteului. Așa că, cu ani buni în urmă, a decis să apeleze la serivciile celebrului estetician Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu. Și, la solicitarea vedetei, acesta i-a îndepărtat implanturile mamare și a făcut o reconstrucție a sânului.

ADVERTISEMENT

”Să îmi refac sânii nu mi-a fost frică, pentru ca voiam sa revin la sânii mei de dinainte de naștere. Am colaborat cu dr. Stan și sunt foarte mulțumită”, spunea Dana Budeanu, conform sursei citate. Iar acum, fără să fie deloc inhibată, critica acerbă a moravurilor vedetelor și politicienilor se expune în ipostaze incendiare.

Dana Budeanu
Dana Budeanu pozează în ipostaze incendiare pe Instagram / Foto: Instagram Dana Budeanu

De altfel, cu puține zile în urmă, Dana Budeanu a pozat și postat imagini cât se poate de fierbinți. De ziua ”arhidușmanului ei”, fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, i-a dedicat acestuia și un masaj. Purtând, desigur, doar un maieu transparent. Prin care, din ce se poate observa, reconstrucția făcută cu ani în urmă în zona pieptului a fost una câte se poate de reușită.

În altă ordine de idei, de ani buni deja, Dana Budeanu militează pentru naturalețe. Renunțarea la acidul hialuronic, botoxul și implanturile mamare este, spune ea, o calitate. Și, machiajul discret, unul care doar să sublinieze trăsăturile cu care au fost femeile înzestrate de ”mama-natură”.

ADVERTISEMENT
Tags: