Sport

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova! A semnat cu o rivală din SuperLiga. Exclusiv

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova în ultima zi a perioadei de mercato. Din informaţiile FANATIK, fundaşul central a semnat cu Petrolul Ploieşti.
13.02.2023 | 13:00
Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova A semnat cu o rivala din SuperLiga Exclusiv
Paul Papp, în tricoul Universităţii Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-02-2023
11:25

Petrolul Ploieşti anunţă transferul lui Paul Papp! FANATIK confirmat

Petrolul Ploieşti a anunţat transferul definitiv al lui Paul Papp, de la Universitatea Craiova, confirmând informaţiile oferite în exclusivitate de FANATIK: 

“Bun venit, Paul Papp! Clubul nostru a ajuns la un acord cu fundașul central Paul Papp (33 ani), cel care va îmbrăca în perioada următoare tricoul „galben-albaștrilor”. Ultima dată la Universitatea Craiova, echipă pentru care a bifat 17 prezențe în această ediție din Superliga, Papp are în palmares un titlu de campion național (2015) și trei Cupe ale României (2014, 2015, 2021), dar și 18 apariții în prima reprezentativă.

De-a lungul carierei, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat pentru Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo Verona, Astra Giurgiu, Steaua București, FC Will 1900, Karabukspor și Sivasspor”, se arată în comunicatul “lupilor”.

Universitatea Craiova încearcă să se despartă de mai mulţi jucători în ultima zi a perioadei de mercato. Eugen Neagoe a transmis deja o listă de fotbalişti pe care nu se va putea baza, iar finanţatorul Mihai Rotaru a anunţat că va face curăţenie în lot.

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova! A semnat cu Petrolul Ploieşti

După plecarea lui Ivan Martic la U Cluj, anunţată de patron în direct la FANATIK SUPERLIGA, publicaţia noastră a aflat că un alt fundaş al Universităţii Craiova, Paul Papp, şi-a găsit echipă în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Paul Papp a plecat la Petrolul Ploieşti, pentru care va evolua în a doua parte a campionatului. Fundaşul nu mai intra în planurile lui Eugen Neagoe şi a fost în afara lotului cu CFR Cluj.

Fundaşul nu a prins niciun minut în 2023!

Paul Papp a fost tras pe linie moartă în 2023. El nu a prins niciun minut în acest an, fiind în lot doar la meciul cu FC Botoşani. În următoarele trei etape, fundaşul central a fost în afara lotului.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a anunţat în urmă cu câteva zile că vrea să se despartă de mai mulţi jucători până la finalul perioadei de mercato, în condiţiile în care lotul este supradimensionat:

“A fost o reconsiderare a filosofiei clubului, a poziției clubului. Am hotărât să facem niște schimbări împreună cu staff-ul clubului. Suntem în discuții și cu alți jucători pentru a încheia contractele pe cale amiabilă. Noi încercăm în perioada următoare, în zilele care vin.

ADVERTISEMENT

Se pune problema de adus fotbaliști, depinde și cine pleacă. Dar suntem condiționați de rezilierea cu anumiți jucători pentru a putea lua alții”, a declarat Mihai Rotaru în urmă cu câteva zile.

Paul Papp, din 2020 la Universitatea Craiova!

Paul Papp a venit la Universitatea Craiova în anul 2020 din postură de jucător liber de contract. Înainte de a evolua în Bănie, Papp a jucat în Turcia la Sivasspor.

ADVERTISEMENT

Petrolul Ploieşti îşi fortifică defensiva după un început greu de sezon. “Lupii galbeni” au pierdut primele trei etape: 0-1 cu CS Mioveni, 1-2 cu Chindia şi 0-5 cu FC Botoşani. Seria neagră l-a făcut pe antrenorul Nicolae Constantin să îşi dea demisia.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT