Life

Secretul lui Jorge pentru o siluetă suplă. Ce mănâncă artistul pentru a se menține în formă

Care este secretul lui Jorge pentru a se menține în formă. Artistul a dezvăluit ce meniu are pentru a avea o siluetă suplă. Aceleași lucruri le face și soția lui, Ramona Prodea.
21.07.2022 | 10:46
Secretul lui Jorge pentru o silueta supla Ce mananca artistul pentru a se mentine in forma
Secretul lui Jorge pentru o siluetă suplă. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Jorge și soția lui arată foarte bine, iar acum au dezvăluit ce fac pentru a se menține în formă.

Cum se mențin în formă Jorge și soția lui, Ramona

Nu este un secret pentru nimeni că Jorge și soția lui au o formă fizică de indiviat. Acum, artistul a dezvăluit ce fac pentru a se meține în formă și a dezvăluit secretul lor.

ADVERTISEMENT

Jorge și soția lui, Ramona Prodea, fac foarte mult sport și merg la sala de forță de trei sau patru ori pe săptămână.

În schimb, soția lui colaborează și cu o nutriționistă, căreia îi trimite în fiecare zi mesele sale zilnice, iar aceasta îi dă sfaturi. Acesta este procedeul pe care îl urmează Ramona Prodea de un an de zile.

ADVERTISEMENT

“Avem un program foarte bine stabilit cu antrenorul, avem cam 3 sau 4 antrenamente pe săptămâna. Eu mai merg și la fotbal, o dată pe săptămână și Ramo are o nutriționistă cu care lucrează în fiecare zi. Nu exagerez!


În fiecare zi, trimite poză dimineața, la prânz și seară, cu ce mănâncă. Îi spune, vezi că ai mâncat nu știu ce, mâine trebuie să faci așa, înlocuiește nu știu ce cu nu știu cum. Și asta face de un an și ceva!”, a declarat Jorge, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Ce mănâncă Jorge pentru a se mențin în formă. Care este secretul său

Cântărețul Jorge a transmis și ce mănâncă pentru a se menține în formă. Acesta mănâncă proteine, salate și mult pește. De asemenea, Jorge și soția lui nu au mai mâncat la fast food de ani buni.

Secretul lui Jorge pentru un corp de vis este…în bucătărie! Mâncarea este cea care definește cu adevărat o siluetă de invidiat, a dezvăluit artistul.

ADVERTISEMENT

„Meniul meu este mereu plin de proteine și de salate, pește, nu mâncăm prostii.

Suntem atenți la ce mâncăm, că de fapt, abdomenul ți-l faci la bucătărie. Acolo e secretul. Poți să faci sportul de pe lume”, a mai spus el, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: