Life

Secretul pe care n-ar vrea să-l ştie Cătălin Măruță. Cu câți bărbați s-a iubit Andra înainte de el

Deși sunt împreună de peste 15 ani, Andra are un secret de care Cătălin Măruță nu ar trebui să-l afle niciodată. Are legătură cu relațiile amoroase din tinerețe.
08.01.2023 | 09:51
Secretul pe care nar vrea sal stie Catalin Maruta Cu cati barbati sa iubit Andra inainte de el
Secretul pe care Andra n-ar vrea să-l ştie Cătălin Măruță. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În România, Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe. Cu o carieră în continuă ascensiune, vedeta a marjat pe profesie și nu a dat niciodată detalii din viața intimă. Însă, după mai bine de 15 ani de relație alături de Cătălin Măruță, artista dezvăluie unul dintre cele mai bine păstrate secrete. Are legătură cu bărbații cu care s-a iubit înainte de prezentatorul de la Pro Tv.

Până la Măruță, Andra a trecut prin câteva relaţii

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mai bine de 15 ani și au împreună doi copii, pe David (11 ani) și pe Eva (7 ani).

ADVERTISEMENT

Despre cele două minuni și despre relația cu soțul a vorbit de nenumărate ori în interviuri, însă, în ceea ce privește viața amoroasă din adolescență, celebra cântăreață nu a oferit prea multe detalii.

Asta până de curând, când, într-un material realizat pentru un post de radio, Andra a povestit că prin viața ei au trecut nu mai mult și nici mai puțin de doi bărbaţi înainte de căsătoria cu celebrul prezentator.

ADVERTISEMENT

Nu am avut multe relaţii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin.

Eu în schimb nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur mă iubeşte cumnatul meu”, declara Andra.

ADVERTISEMENT

”Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult”

De-a lungul timpului, despre relațiile soției lui Cătălin Măruță au mai comentat apropiații cuplului care susțineau că Dragoş, un fost component al trupei Groove, se numără printre iubiții Andrei. Aceștia ar fi fost împreună doi ani şi jumătate.

Ei s-au despărţit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la `Cerbul de Aur`. Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult şi a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înşelat, pur şi simplu nu a fost să fie”, mărturiseau apropiați ai cuplului.

ADVERTISEMENT

Andra, culisele căsnicia cu Cătălin Măruţă

În ceea ce privește relația cu tatăl copiilor ei, Andra a dat din casă și a spus că simplul fapt că nu și-a sufocat soțul, dar nici el pe ea, este asul din mânecă pe care l-au avut pentru a se putea mândri acum cu o relație de 15 ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc.

Carierele lor și drumurile, adesea, diferite, a fost un alt lucru care i-a ajutat să nu aibă o relație anostă. Dulcea revederea era un alt mod de a întreține flacăra iubirii.

Și, nu în ultimul rând, Andra punctează că ei au avut mereu aceleași planuri și au visat la aceleași lucruri, motiv pentru care s-au înțeles unul pe altul.

Că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. (…) După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.

Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, mai preciza Andra, conform celor de la Viva.ro.

ADVERTISEMENT