Life

Andra, declarație neașteptată despre mariajul cu Cătălin Măruță. Ce i-ar ierta prezentatorului

Andra, mărturie surprinzătoare despre căsnicia cu Cătălin Măruță. Peste ce ar trece cu vederea cântăreața și jurata de la Românii au talent.
10.11.2022 | 14:18
Andra declaratie neasteptata despre mariajul cu Catalin Maruta Ce iar ierta prezentatorului
Andra, mărturie surprinzătoare despre căsnicia cu Cătălin Măruță. Peste ce ar trece cu vederea cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a făcut o declarație neașteptată despre mariajul cu prezentatorul show-ului La Măruță. Ce i-ar ierta artista moderatorului alături de care are o relație sentimentală de foarte multă vreme.

Andra, mărturie surprinzătoare despre căsnicia cu Cătălin Măruță. Peste ce ar trece cu vederea cântăreața

Andra consideră că în dragoste sunt permise foarte multe compromisuri și sacrificii, însă cântăreața nu ar trece cu vederea nicio situație care să aibă legătură cu violența domestică. Când vine vorba de infidelitate lucrurile stau altfel.

ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii Românii au talent ar putea ierta infidelitatea partenerului de viață, Cătălin Măruță. Totodată, vedeta le încurajează pe femei să nu stea în relații unde sunt abuzate.

„Ce ar putea să facă? Să mă înșele. În sensul în care  femeie e bătută, e clar că acolo nu mai e vorba de dragoste, este o obsesie, nu mai e cazul să vorbesc. Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele.

ADVERTISEMENT

Nu încurajez femeile să stea într-o relație în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim, prin muncă se poate.

Mergeți fetelor și munciți și nu stați la mila bărbatului. Nu mai suntem pe vremuri. Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat”, a spus Andra într-o emisiune, scrie spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță, mariaj de 14 ani

Jurata de la Românii au talent este de părere că atunci când iubești cu adevărat poți trece peste anumite lucruri, asta dacă partenerii își doresc ca relația amoroasă să funcționeze bine.

Andra nu a fost pusă în situația în care să treacă cu vederea unele chestiuni făcute de soțul său, Cătălin Măruță, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii.

ADVERTISEMENT

„Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, a mai punctat vedeta de la Pro TV.

ADVERTISEMENT