Antrenorul de fotbal nu a mai ținut secret ingredientul pe care-l folosește pentru friptura de miel. Rețeta culinară este una pe care vedeta obișnuiește să o pregătească în perioada sărbătorilor pascale fiind dintre preferatele sale.
Laurențiu Reghecampf gătește foarte multe feluri de mâncare, lucru care s-a observat în emisiunea care l-a avut protagonist în urmă cu ani buni. Sportivul a dezvăluit că bucătăria este pasiunea care îi aduce liniște.
Totodată, antrenorul a subliniat acest lucru și în podcast-ul lui Cătălin Măruță, precizând că nu are nicio rețetă care să nu-i iasă ca la carte. Legat de friptura de miel, ingredientul secret stă în bere.
„Am mai multe lucruri pe care le gătesc eu. Ciorbă de ied a la grec, îmi place să o fac cu smântână. De ied care bea numai lapte, nu e dat la iarbă, mielul la fel, maxim 8 kilograme.
Toate astea le fac eu. Fac stufat, mielul, fiecare kilogram 160 de grade cu folie deasupra, fiecare kilogram o oră la cuptor.
La sfârșit, dai 200 de grade și 10-15 minute să se rumenească cu bere deasupra”, a mărturisit vedeta pentru emisiunea Dimineața cu noi, de la Kanal D.
Antrenorul echipei de fotbal din Craiova a dezvăluit și care sunt amintirile pe care le are din copilărie. Încă soțul impresarei Anamaria Prodan obișnuia să stea în bucătărie încă de mic copil, pasionat de atunci de arta culinară.
„Îmi plăcea să ajut la bucătărie. Să fac ouăle, să le înroșesc”, a mai adăugat Laurențiu Reghecampf, în matinalul moderat de Bursusu, George Tănase și Viviana Sposub.
Ingrediente pentru stufat de miel:
Mod de preparare stufat de miel. Cum se face rețeta: