Sport

Laurențiu Reghecampf, emoţii cu vedeta echipei: “Acuză o durere foarte puternică!”. Tehnicianul Universităţii Craiova le dă liber de Paşte elevilor săi. Fanatik confirmat

Laurențiu Reghecampf are emoţii înainte de meciul cu FC Argeş. Andrei Ivan acuză o durere puternică. Antrenorul Universităţii Craiova le dă liber de Paşte elevilor săi
22.04.2022 | 15:25
Laurentiu Reghecampf emotii cu vedeta echipei Acuza o durere foarte puternica Tehnicianul Universitatii Craiova le da liber de Paste elevilor sai Fanatik confirmat
Laurențiu Reghecampf își dorește o victorie cu FC Argeș: „Vom încerca să câștigăm cele trei puncte” sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf vrea să treacă peste înfrângerea cu Sepsi din Cupa României și să câștige cele trei puncte din confruntarea cu fostul său elev, Andrei Prepeliță. FC Argeș – Universitatea Craiova se va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, luni, de la ora 18:00.

Laurențiu Reghecampf își dorește o victorie a Universității Craiova cu FC Argeș: „Trebuie să rămânem cât mai aproape de cele două echipe din fața clasamentului”

FC Argeș-Universitatea Craiova este duelul dintre cele două echipe care au pierdut în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Formația din Trivale a fost înfrântă în deplasarea de la Voluntari, scor 2-0, iar trupa lui Laurențiu Reghecampf a cedat cu scorul de 2-1 împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor va lipsi de pe banca tehnică a Universității Craiova la meciul cu FC Argeș. Reghecampf este suspendat din cauza cartonașului roșu primit în timpul meciului cu Farul Constanța, scor 3-0 pentru formația din Bănie.

„Pentru noi e o partidă foarte importantă, venim după un meci mai puțin inspirat din partea noastră în Cupă împotriva lui Sepsi. FC Argeș vine după o înfrângere cu FC Voluntari, dar sunt sigur că vom avea un meci greu. Nu știu care este starea gazonului, dar la ultimele partide nu a fost foarte bună”, a declarat Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Universității Craiova a declarat că înfrângerea suferintă la Sfântu Gheorghe a stricat atmosfera din vestiarul oltenilor creată după seria de victorii obținută în Casa Pariurilor Liga 1. Reghecampf a mai spus că Ivan ar putea rata meciul cu FC Argeș, după o accidentare suferită în meciul cu Sepsi.

„Avem și câteva probleme de lot după meciul de la Sepsi, Ivan care acuză o durere foarte puternică. Mai sunt câțiva jucători care acuză mici dureri, dar sper să fie pregătiți la ora meciului. Va fi un meci de luptă, un meci unde noi vom încerca să câștigăm cele trei puncte, pentru că trebuie să rămânem cât mai aproape de cele două echipe din fața clasamentului”, a spus tehnicianul oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Orice înfrângere este dureroasă și lasă urme, însă sunt sigur că jucătorii au înțeles ce le-am transmis. Este o atmosferă mai apăsătoare, mai încărcată, dar mai avem două zile până la meci și avem timp să îi refacem pe toți, să ajungem la un nivel care să ne permită să câștigăm meciul de la Pitești”, a mai adăugat Laurențiu Reghecampf.

Programul Universității Craiova înaintea partidei cu FC  Argeș: „Este ziua de Paște, o sărbătoare foarte mare

FANATIK a anunțat în exclusivitate programul Universității Craiova în prima zi de Paște. Laurențiu Reghecampf a declarat că înaintea partidei cu FC Argeș, jucătorii oltenilor își vor putea petrece timpul împreună cu familile lor. Tehnicianul oltenilor a spus că nu își face probleme în legătură cu greutatea jucătorilor, după masa în familie.

ADVERTISEMENT

„Am făcut program în așa fel încât băieții să fie acasă, să mănânce cu familile lor, pentru că așa este normal. Vom avea un antrenament după-amiază, după care vom pleca la meci. Este ziua de Paște, o sărbătoare foarte mare, dar asta nu înseamnă că trebuie să te îngrași”, a declarat Reghecampf.

„Este o sărbătoare în care stai impreună cu familia și ai parte de oamenii pe care îi apreciezi și îi iubești. Fiecare jucător de fotbal este profesionist, iar eu nu o să stau la poartă cu cântarul să văd cum au venit după o masă de prânz împreună cu familia”, a mai spus antrenorul Universității Craiova.

Laurențiu Reghecampf a declarat că anul aceasta își dorește să aibă parte de liniște în ziua de Paște. Antrenorul „alb-albaștrilor” a spus războiul din Ucraina l-a făcut să aprecieze mult mai mult timpul petrecut cu familia, jucătorii Universității Craiova și oamenii apropiați.

„Îmi doresc să am liniște, să pot să mă concentrez la ceea ce fac. Când văd ce se întâmplă în Ucraina, atâția oameni care suferă, mă bucur de fiecare secundă pe care o petrec cu echipa, familia și apropiații. Văzând aceste lucruri poți să te bucuri de ceea ce ai și de faptul că trăim în liniște și pace”, a declarat Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 4,55 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT