Sport

Nu e dat pe spate de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB! „De-asta mi-e frică”

Dumitru Dragomir nu e dat pe spate de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. „Oracolul” nu este convins că fotbalistul se poate plia pe jocul „roș-albaștrilor”.
21.10.2023 | 14:02
Nu e dat pe spate de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB Deasta mie frica
Dumitru Dragomir nu e dat pe spate de transferul lui Rotariu la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu este cel mai nou nume care s-a alăturat FCSB-ului. Transferul fostului fotbalist al lui Dinamo în lotul „roș-albaștrilor” a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK. Totuși, Dumitru Dragomir nu se pripește în a lăuda mutarea bombă a lui Gigi Becali.

Nu e dat pe spate de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB! „De-asta mi-e frică”

Gigi Becali a anunțat că Dorin Rotariu va fi titular chiar la debut în meciul cu FC Voluntari, din etapa a 13-a a campionatului. Fost fotbalist la Dinamo sau Ludogoreț, Rotariu va evolua pe postul de atacant central contra ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu este foarte entuziasmat în ceea ce privește sosirea lui Rotariu la FCSB. „Lasă-mă să nu fiu foarte încântat. Nu știu dacă se mulează pe jocul FCSB-ului. Jocul FCSB-ului este foarte dificil.

Aici fiecare vrea să facă mai mult, nu au un joc de concepție și de pase într-un sistem tactic. Ei joacă din talent”, a spus Dumitru Dragomir, la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

De ce se teme Dumitru Dragomir pentru Rotariu: „E foarte greu de jucat la FCSB”

Dumitru Dragomir a venit și cu o profeție în cazul lui Dorin Rotariu. Fostul șef al LPF se teme că jucătorul de 28 de ani nu va putea face față presiunii care o să vină atât din partea lui Gigi Becali, cât și din partea fanilor.

„În momentul când încep să joace și pe idei tactice, nu le mai stă nimeni în cale. Sunt jucători talentați. Nu ai văzut pe Tavi Popescu la naționala lui Pancu. Vai de mine! 

ADVERTISEMENT

(n.r. nu ești dat pe spate de transferul lui Rotariu la FCSB?) Nu, dar e jucător bun, serios, cuminte. De-asta mi-e frică (n.r. presiune). Îl strivește și Gigi, dar și spectatorii.

Când îți trage Gigi vreo două, uiți cu buletinul în mână cum te cheamă. E foarte greu, greu, greu de jucat la FCSB”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit clauza lui Rotariu de la FCSB

Dorin Rotariu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani din partea clubului. Gigi Becali a dezvăluit ce salariu, dar și ce clauză de reziliere are în contract jucătorul de 28 de ani.

“El dacă are peste 28 de ani, putea să rezilieze contractul, dacă nu îi pui clauză. Nu i-am pus două (n.r. milioane de euro), pentru că am vrut să arăt că vreau și pentru el. I-am zis: ‘Dacă tu ai încredere în tine, Dorine, îți pun un milion.

Dacă tu ai încredere că ești fotbalist. Ai 28 de ani, înseamnă că dă cineva un milion pe tine. Ai încredere în tine’. Și el a zis: ‘Da, Nea Gigi’.

‘Păi dacă ai încredere în tine te ia imediat cu un milion în iarnă’. ‘Joci 3 meciuri și te-a luat în iarnă cu un milion și pleci și iei 2 milioane salariu’. Exact ce spun eu, așa se întâmplă în fotbal”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

„Max Profețiile lui Mitică” pot fi urmărite în fiecare luni, ora 13:30, Live EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO. Cele mai tari momente din emisiune alături de edițiile integrale pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir nu e dat pe spate de transferul lui Rotariu la FCSB

ADVERTISEMENT