Fotbal international

Secretul revenirii lui Nicolae Stanciu în prim-plan la Slavia: e fericit că soţia lui e însărcinată

07.06.2020 | 19:35
Secretul revenirii lui Nicolae Stanciu in primplan la Slavia e fericit ca sotia lui e insarcinata
ADVERTISEMENT

Când e fericit, Nicolae Stanciu joacă foarte bine. Iar în ultimul timp asta se întâmplă cu el la Slavia. Jurnaliştii din Cehia au aflat care este secretul din spatele fericirii mijlocaşului: soţia lui este din nou însărcinată.

Nicolae Stanciu e fericit. Soţia lui e însărcinată

Slavia e pe primul loc în Cehia şi de când s-a reluat campionatul a câştigat toate cele 3 partide disputate, marcând de 7 ori, fără să încaseze vreun gol. Mijlocaşul român a contribuit din plin la succesul formaţiei sale, cu un gol şi trei assisturi.

ADVERTISEMENT

Forma bună a atras atenţia întregii prese sportive de la Praga, care a căutat motivele din spatele randamentului excelent. Soţie însărcinată a fost verdictul.

Până şi antrenorul Jindřich Trpišovský a dat de înţeles că ăsta ar fi motivul: „Se întâmplă multe lucruri bune în viața lui privată, iar acestea se reflectă și în performanțele de pe teren“.

ADVERTISEMENT

La finalul anului 2019, familia Stanciu a trecut prin momente dificile. Andreea, soţia tricolorului, a pierdut sarcina. Nicolae a plecat de urgenţă de la echipă pentru a fi alături de ea, ratând partida din etapa 20. Echipa i-a dedicat victoria.

Nicolae Stanciu e fericit. Soţia lui e însărcinată
Nicolae Stanciu e fericit. Soţia lui e însărcinată

Analiza cehilor a mers mai departe. Stanciu este recunoscut drept un jucător emotiv, care nu evoluează la capacitate maximă dacă resimte presiunnea.

ADVERTISEMENT

Tribunele rămase goale din cauza măsurilor de prevenţie a răspândirii coronavirusului au fost un avantaj major pentru şeptarul Slaviei.

De asemenea, noul post, în spatele vârfului, i-a permis să îşi exprime mai bine calităţile de pasator şi şutor, nemaifiind obligat să „care pianul“ la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

În avancronica derby-ului contra Viktoriei Plzen, Petr Švancara, jurnalist ceh care recunoaşte că este mai exigent cu străinii, l-a lăudat pe român: „Stanciu este capabil, în acest moment, să decidă meciuri din cupele europene. El poate fi jucătorul cheie și în partida cu Plzen. El este cel care poate decide acest meci“.

ADVERTISEMENT