Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretul victoriei categorice obținute de CFR Cluj: „Dan Petrescu a schimbat sistemul și ne-a dat cu terenul în cap!”. Video Exclusiv

Victoria necaracteristică a lui CFR Cluj, scor 5-2, pe terenul Petrolului, a fost analizată la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
28.02.2023 | 11:58
Secretul victoriei categorice obtinute de CFR Cluj Dan Petrescu a schimbat sistemul si nea dat cu terenul in cap Video Exclusiv
Secretul victoriei categorice obținute de CFR Cluj: „Dan Petrescu a schimbat sistemul și ne-a dat cu terenul în cap!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în forță după ultimul meci al etapei a 27-a, câștigat de CFR Cluj cu scorul de 5-2 pe terenul Petrolului. Succesul spectaculos al echipei lui Dan Petrescu i-a surprins pe specialiști.

Petrolul, demolată de CFR Cluj. Concluziile celui mai mare ploieștean: „Ne-a dat cu terenul în cap”

Petrolul Ploiești traversează o perioadă extrem de slabă în finalul sezonului regulat din SuperLiga. Cândva candidată la play-off, nou-promovata s-a îndepărtat serios de obiectiv. După 2-5 cu CFR Cluj, „lupii galbeni” sunt pe locul 8, cu 33 de puncte, la opt lungimi de poziția a șasea.

ADVERTISEMENT

Pe echipa lui Florin Pîrvu o așteaptă un nou meci de foc. Joi, 2 martie, Petrolul merge la București pentru duelul cu FCSB de Arena Națională, cu startul programat la ora 20:00.

„A venit Petrescu și ne-a dat cu terenul în cap. Noi din trei fundași centrali titulari, doi au fost suspendați, Papp și Meijers. Budescu n-a fost refăcut, a intrat în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

În schimb a venit un CFR foarte bine montat, cu agresivitate, a stat foarte bine în teren și l-a avut pe Deac, care a fost implicat la trei sau patru goluri din cinci.

Deac, pe care lumea îl scotea la pensie. Și uite că a dat și gol și pase de gol, toate jucând în partea dreapta. Am văzut la Petrescu o schimbare de sistem, din 4-3-3, într-un 4-4-2 foarte, foarte agresiv.

ADVERTISEMENT

Deși îmi doresc ca Farul să câștige campionatul, îmi mențin părerea că CFR Cluj e principala favorită la titlu”, a declarat Valeriu Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Nici ultimele două runde din sezonul regulat al SuperLiga nu se anunță comode pentru ploieșteni. În penultima etapă, Petrolul va primi vizita unei alte echipe de play-off, Universitatea Craiova, urmând să încheie prima parte a campionatului la Pitești, contra lui FC Argeș. LPF a stabilit chiar astăzi programul etapei a 30-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că puteți urmări Fanatik SuperLiga de luni până vineri, începând de la ora 10:30, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma prezentatori. Cea mai tare emisiune de sport din România este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT