Sport

Secretul victoriei fabuloase din Liga Campionilor, Rapid – Vipers 30-29, de la 4-11! ”Galeria ne-a împins de la spate”

Rapid a mai făcut un pas important către Final Four. Giuleștencele le-au învins pe Vipers într-o partidă interzisă cardiacilor cu 30-29.
14.11.2023 | 17:30
Secretul victoriei fabuloase din Liga Campionilor Rapid  Vipers 3029 de la 411 Galeria nea impins de la spate
SECRETELE VICTORIEI FABULOASE din Liga Campionilor Rapid - Vipers 30-29, de la 4-11!. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat în mod spectaculos în Liga Campionilor la handbal feminin! Formația giuleșteană a învins-o cu 30-29 pe Vipers, într-un final absolut incendiar, în care fetele au reușit să înscrie în ultimele secunde ale meciului. Rapid a fost împinsă de la spate de către o galerie aflată în formă mare.

Rapid a reușit o victorie istorică contra lui Vipers

“Am crezut încă din primul minut, chiar și atunci când Vipers conducea, am avut încredere că putem obține un rezultat pozitiv, atât pentru noi, cât și pentru fani. Galeria Rapidului reprezintă un punct forte; este incredibil cum reușesc să ne împingă în momentele în care avem cea mai mare nevoie.

ADVERTISEMENT

Există și momente în care putem exprima ceea ce avem de spus, dar în timpul acțiunii reușim să comunicăm sau să ne împărtășim gândurile. Poate că nu aș numi această victorie cel mai important succes; fiecare rezultat își are importanța și meritul, dar cu siguranță este un real succes și trebuie să ne bucurăm de el.

Victoria poate părea puțin surprinzătoare, dar nu chiar atât de mult, având în vedere că trendul nostru era unul ascendent, iar lucrurile se desfășurau bine între noi și pe teren. Într-adevăr, lucrurile au început greu la începutul sezonului. Toată lumea era frustrată, atât noi, cât și fanii.”, a declarat Diana Ciucă.

ADVERTISEMENT

Liga Campionilor, noul obiectiv al Rapidului

Succesul răsunător al fetelor este cu atât mai impresionat în condițiile în care Vipers a condus partida cu scorul de 4-11. După pauză, Rapid a reușit să întoarcă rezultatul, iar cele două formații au mers cap la cap până la finalul partidei. Rapid are planuri mari în viitor. Vrea să câștige Liga Campionilor de 3 ori.

“Acum suntem foarte fericite că am reușit să ieșim la suprafață. Cu siguranță, este o victorie morală, care ne ajută nu doar în ceea ce privește punctele, ci și să ne revenim și să ne îndeplinim, pas cu pas, obiectivul. Nu am avut timp să sărbătorim.

ADVERTISEMENT

Urmează un alt meci cu Craiova, unde dorim să câștigăm din nou. Obiectivul a fost mereu, de când sunt eu la Rapid, să fim în Final Four. Muncim la fiecare meci și încercăm să facem o figură frumoasă, să obținem rezultatul care ne avantajează.

În mod normal, asta ne dorim, să câștigăm Liga Campionilor. Dar nu sunt eu în măsură să vorbesc despre ce își dorește clubul în următorii 10 ani. Ceea ce pot să vă spun este că în momentul de față ne dorim să câștigăm, să fim pe podium în Final Four și să meargă totul bine”, a completat Diana Ciucă.

ADVERTISEMENT

Emisiunea „Suflet de rapidist” este transmisă în direct și exclusiv pe FANATIK.RO în fiecare miercuri, începând cu ora 13:30. Dacă ați pierdut live-ul, puteți viziona înregistrarea în premieră pe paginile de Facebook și YouTube în fiecare joi, începând cu ora 10:30.

Victorie spectaculoasa a Rapidului in Liga Campionilor

 

ADVERTISEMENT