Sport

Șefii lui Dinamo, prima reacție după ce apelul a fost respins de Comisia de Recurs a LPF: „Poate vom fi mai responsabili”

Șefii lui Dinamo au oferit o primă reacție după ce apelul privind suspendarea terenului a fost respins de Comisia de Recurs a LPF.
09.04.2024 | 16:41
Sefii lui Dinamo prima reactie dupa ce apelul a fost respins de Comisia de Recurs a LPF Poate vom fi mai responsabili
Șefii lui Dinamo au reacționat în premieră după ce apelul privind suspendarea terenului a fost respins. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Șefii lui Dinamo, prin vocea administratorului special Andrei Nicolescu, au oferit o primă reacție după vestea proastă primită de „câini”, marți, 9 aprilie. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că apelul lui Dinamo privind suspendarea de 4 etape a terenului a fost respins de Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Șefii lui Dinamo, prima reacție după ce apelul a fost respins de Comisia de Recurs a LPF: „Poate vom fi mai responsabili”

Dinamo și UTA Arad au primit fiecare o suspendare de 4 etape a terenului după incidentele de la meciul din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-0. Ambele formații au depus apel la Comisia de Recurs a LPF, însă fără sorți de izbândă.

ADVERTISEMENT

Apelul a fost respins, iar Dinamo și UTA Arad vor fi nevoite să joace fără spectatori la meciurile de pe teren propriu până la finalul sezonului. Andrei Nicolescu speră ca suporterii să învețe din greșeli, însă se teme că echipa ar putea avea de suferit în urma acestor decizii.

”Am aflat și eu de această veste. Poate ne vor face mai responsabili și mai puternici pe termen scurt. Nu mai e nimic de comentat, dacă asta s-a înțeles din ceea ce ne dorim apropo de spectatori, asta este. Ne dorim ca măcar copiii să participe la meciurile noastre.

ADVERTISEMENT

„Ce putem să comentăm? Dacă spunem că suntem nedreptățiți sună a văicăreală”

Sper să avem o mobilizare mai bună decât data trecută. Vom vedea care sunt afinitățile, ce școli vor răspunde la invitațiile noastre. Ce să comentăm, Comisia de Disciplină e acolo, e de atâta timp la FRF și analizează în spiritul unui regulament făcut de atâta timp.

Ce putem să comentăm? Ar fi multe de discutat, dar avem o decizie definitivă care ne impactează direct. Dacă spunem că suntem nedreptățiți sună a văicăreală.

ADVERTISEMENT

Avem două decizii care consideră că aia e singura sancțiune pe care o pot aplica. Mergem înainte, trebuie să ne facă puternici, altfel nu ne putem învăța lecția”, a spus Andrei Nicolescu la TV Digi Sport.

Andrei Nicolescu, după Oțelul – Dinamo 1-0: „Cel mai greu moment de când sunt în fotbal”

Dinamo a pierdut la ultima fază cu Oțelul Galați, scor 0-1 în meciul care a tras cortina peste etapa a 3-a din play-out-ul SuperLigii. „Câinii” s-au văzut învinși după un șut de la marginea careului a lui Răzvan Tănasă. Andrei Nicolescu a recunoscut că înfrângerea este foarte greu de digerat.

ADVERTISEMENT

„Aseară a fost cel mai greu moment de când sunt eu în fotbal, doi-trei ani, cel mai greu moment. Nu îmi dădeam seama de ce se întâmplă asta. E foarte frustrant. Nu mă leg de arbitraj că deja sună a văicăreală.

Trebuie să fim mult, mult, mult mai intenși în jocul nostru. Să învățăm că un meci durează 93 de minute. Este o lecție pe care am primit-o de la Oțelul aseară și să o aplicăm și noi în următoarele meciuri.

Jucătorii își doresc foarte mult. Aseară a fost un moment greu. Din punct de vedere al parametrilor, toți arată ok. Nu există nicio intruziune din partea acționarilor asupra lui Kopic.

„Să învățăm că un meci durează 93 de minute. Pare o văicăreală”

E perioada asta de ramadan și poate îi afectează pe jucători. Astăzi se închide și îi mulțumesc lui Allah. Nu vreau să comentez situații particulare, dar eu am simțit asta.

Trebuie să învățăm din lecția de săptămâna trecută și săptămâna asta. Să învățăm că un meci durează 93 de minute. Puncte mai sunt în joc, problema este să le luăm. Dacă le luăm pe cele 2 din primele meciuri și cu 1 de aseară, vorbeam altfel acum.

E greu să mai zic de fazele de arbitraj. Pare o văicăreală. Ce să mai zic? Dacă nu suntem suficienți de puternici”, au fost cuvintele lui Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT