Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Justin Ştefan, reacţie după suspendarea dură primită de Dinamo şi UTA: „Nu trebuie să ridicăm tensiunea şi mai sus”

Justin Ștefan a comentat decizia dură a Comisiei de Disciplină. Dinamo și UTA au fost sancționate cu 4 etape de suspendare după incidentele de la meciul direct
29.03.2024 | 16:01
Justin Stefan reactie dupa suspendarea dura primita de Dinamo si UTA Nu trebuie sa ridicam tensiunea si mai sus
Justin Ştefan, reacţie după suspendarea dură primită de Dinamo şi UTA: „Nu trebuie să ridicăm tensiunea şi mai sus”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo și UTA Arad au fost sancționate dur după ce suporterii lor s-au bătut la ultimul meci direct pe terenul de la „Arcul de Triumf”. Ambelor formații li s-a dat pedeapsa de 4 meciuri „acasă” fără spectatori.

Cum a reacționat Justin Ștefan la suspendarea primită de Dinamo și UTA: 4 meciuri fără spectatori

Cele două formații au făcut apel și speră să aibă mai mult succes la Comisia de Recurs. Până la aflarea verdictului final, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că următorul meci al lui Dinamo ar putea avea fani în tribune.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Cum vi se pare această sancțiune de 4 etape de suspendare?) Nu o comentez pentru că e o procedură care încă nu s-a încheiat. Știți foarte bine, sunt o persoană care caută echilibru.

Și în momentul în care judecăm astfel de cauze trebuie să o facem cu maximum de atenți pentru a nu ridica tensiunile și mai sus. Acum categoric există un regulament. Sunt convins că membrii comisiilor sunt profesioniști și îl aplică ca atare”, a declarat Justin Ștefan, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Show-ul este în fiecare săptămână, live pe FANATIK.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Secretarul general al Ligii Profesionistă de Fotbal a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de site-ul nostru. Dinamo – Petrolul, care e luni, 1 aprilie, de la ora 20:30, s-ar putea juca cu femei și copii în tribune.

„Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe.

ADVERTISEMENT

În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a transmis secretarul general al LPF.

Cornel Dinu, ipoteză șoc: „Decizia a venit de deasupra României! Vor să dea un exemplu”

Cornel Dinu are o ipoteză șocantă după suspendarea primită de Dinamo și UTA Arad. „Din informațiile mele vizează direct și România. Deci e o luptă totală asupra manisfestărilor huliganice care dăunează foarte mult fotbalului în general.

ADVERTISEMENT

Și bineînțeles că s-a mers pe ideea ‘Mai degrabă dau o pedeapsă mult mai dură decât e prevăzută și decât poate ar fi normal pentru ca lumea respectivă să se sperie și să se astâmpăre’”, a declarat Cornel Dinu.

IN CE CONDITII vor fi SPECTATORI la Dinamo - Petrolul | LPF, ANUNT IN DIRECT

ADVERTISEMENT