Sport

Șeful galeriei Rapidului l-a amenințat pe crainicul din Giulești. ”Puiule, dau cu tine de ciment!”. Deranjat că s-a celebrat în stil FCSB la goluri

Deranjat de un mesaj afișat pe tabelă și de comportamentul crainicului din Giulești, șeful galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, l-a amenințat dur pe cel din urmă.
22.01.2023 | 13:06
Seful galeriei Rapidului la amenintat pe crainicul din Giulesti Puiule dau cu tine de ciment Deranjat ca sa celebrat in stil FCSB la goluri
Ultrașii Rapidului au fost deranjați de un mesaj apărut pe tabelă și de modul în care crainicul a anunțat golurile lui Dugandzic la meciul cu Sepsi, iar șeful galeriei, Liviu Ungurean, a avut un mesaj dur la adresa celui din urmă. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

La reluarea SuperLiga, după vacanța de iarnă, Rapid a revenit pe Giulești. Și s-a impus autoritar, 3-0, în confruntarea cu Sepsi. În pofida succesului, șeful galeriei alb-vișniilor, Liviu Ungurean, alias Bocciu, a fost extrem de furios. Și a transmis ieri un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Șeful galeriei Rapidului, amenințări directe la adresa crainicului din Giulești

Înaintea partidei cu Sepsi, pe tabela stadionului Giulești a apărut mesajul ”Trup și suflet pentru culori”, pe care mai degrabă îl folosesc rivalii. A fost scânteia care a declanșat furia lui Liviu Ungureanu, șeful galeriei giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Nu a fost însă totul. În timpul partidei, la reușitele lui Marko Dugandzic, crainicul stadionului rostea doar prenumele jucătorului. Invitând galeria să scandeze numele fotbalistului.

O manieră folosită și crainicul celor de la FCSB, Gabi Safta. Ultrașii rapidiști au fost vizibil deranjați de acest lucru, considerând că li se impune ce să scandeze. Iar Ungurean, a ținut să pună lucrurile la punct.

ADVERTISEMENT

A făcut-o prin intermediul rețelelor de socializare. Cerând profesionalism angajaților clubului care sunt însărcinați cu coregrafia. Însă pe un ton dur. Și cu amenințări fățișe la adresa crainicului.

”Pentru crainicul stadionului. Dacă la următoarele meciuri încerci în continuare să faci în Giulești ce fac aurolacii de 20 de ani în ghenă, să strigi tu prenumele și să ne împingi pe noi să strigăm numele, te anunț aici că am să te dau de ciment. Ai greșit stadionul, tată!

ADVERTISEMENT

Anunță marcatorul normal, noi nu avem nevoie de show man în Giulești. În Giulești, galeria cântă fără oprire. Suntem cu ochii pe tine.

Scuză-mă că ți-am spus de morți și de tot ce ai tu mai drag. Iar acela care a avut proasta inspirație să pună pe tabelă acest îndemn, la fel. Ai greșit stadionul, puiule.

ADVERTISEMENT

Vrem oameni competenți în organigrama clubului. Gata: STOP cu amatorii!”, este mesajul postat de Liviu Ungurean pe Facebook.

ADVERTISEMENT