Sport

Selecționerul Kosovo, primește informații de la antrenorul lui Balkani, adversara CFR-ului: „Îl voi ajuta!”

Ilir Daja, antrenorul lui Balkani, a recunoscut că îl va ajuta pe selecționerului naționalei Kosovo cu informații, după meciul cu CFR Cluj.
02.11.2022 | 19:44
Selectionerul Kosovo primeste informatii de la antrenorul lui Balkani adversara CFRului Il voi ajuta
Selecționerul Kosovo, primește informații de la antrenorul lui Balkani, adversara CFR-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România va juca în preliminariile pentru Campionatul European din 2024 și împotriva Kosovo, un adversar mai slab cotat, dar care poate pune probleme.

Selecționerul Kosovo, primește informații de la antrenorul lui Balkani, adversara CFR-ului

Ilir Daja, antrenorul lui Balkani, a vorbit despre meciul din Conference League cu CFR Cluj, lăudând echipa lui Dan Petrescu și recunoscând că dacă selecționerul țării sale va avea nevoie de informații despre români înaintea duelului din preliminariile pentru Campionatul European 2024:

ADVERTISEMENT

„Este un meci foarte greu, mai ales că CFR Cluj are un obiectiv important, acela de a se califica în primăvara europeană. Noi vom da totul, asta clar, rămâne o competiție importantă pentru noi

Grupa este puternică, Sivasspor e deja calificată, CFR și Slavia se bat pentru locul secund și primăvara europeană. Eu cred că CFR Cluj are șanse mai mari, are și avantajul meciurilor directe.

ADVERTISEMENT

Nu mai avem șanse la calificare, păcat, dar a fost o experiență bună și, de ce nu?, vrem să mai acumulăm puncte pentru coeficient, pentru viitor, întrucât avem planuri în cupele europene”.

„Orice echipă are probleme medicale în această perioadă a competiției, Krasniqi nu a făcut deplasarea cu echipa, sperăm ca toți să dea maximum, indiferent pe cine ne vom baza. 

ADVERTISEMENT

Dacă-mi va face cere o părere selecționerul din Kosovo, sigur îl voi ajuta cu informații despre România, despre CFR Cluj, o echipă care a făcut lucruri minunate în cupele europene”, a mai spus Ilir Daja.

„Noi nu vom ceda!”

Armend Tahci a fost jucătorul kosovarilor care a vorbit la conferința de presă și a anunțat că echipa sa nu va ceda la presiunea publicului din „Gruia”:

ADVERTISEMENT

„Noi nu vom ceda, vrem figură frumoasă aici joi seară. Ne dăm interesul. Nu ne așteptam să ajungem la acest nivel, dar jucăm bine, am prins încredere.

Important este să câștige echipa, nu neapărat să dau eu gol, deși asta e cea mai mare bucurie pentru un fotbalist”.

„Nu e diferență mare între echipele din grupă, dar CFR Cluj trebuie să treacă de noi, mai întâi, joi seară, apoi vedem ce se va întâmpla pe urmă”, a mai spus Tahci.

ADVERTISEMENT