Life

Selly are probleme de sănătate. Vloggerul a dezvăluit ce tratament urmează

21.07.2020 | 10:21
Selly are probleme de sanatate Vloggerul a dezvaluit ce tratament urmeaza
ADVERTISEMENT

Selly a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, reușind să îi uimească pe toți. Tânărul vlogger care se afișează mereu vesel și îi face pe ceilalți să zâmbească le are și el pe ale lui.

Selly a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă

Andrei Șelaru, pe numele său, este nevoit să plece din când în când la kinetoterapeut din cauza durerilor pe care le are la spate.

ADVERTISEMENT

Tânărul i-a sfătuit pe fanii săi să nu își neglijeze sănătatea, căci este cea mai de preț dintre toate.

„Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Chiar acum mă duc la kinetoterapie. Fac frumos o ședință de kinetoterapie pentru spatele meu cu hernie, super. Și după ce fac asta, îmi continui ziua mea aglomerată”, a spus youtuberul pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Selly a continuat apoi să vorbească pe rețeaua de socializare despre proiectele sale. Unul din cele mai așteptate de către fani este noua piesă 5Gang, pentru care mai are puțin de filmat.

Succesul îi e scris în stele

„Încercăm să scoatem piesa sâmbăta asta. Fac tot posibilul. Eu sunt la editare. Va fi un clip cum nu ați mai văzut în România”, a spus vedeta adolescenților pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Andrei Șelaru este cel mai iubit vlogger din România, având zeci de milioane de vizualizări de Youtube. Adolescentul a reușit să facă bani frumoși din asta, iar pentru alții de vârsta lui a devenit o alternativă pentru a răzbi în viață.

Selly s-a lansat și în muzică, alegând genul la modă în zilele astea, trap-ul, și a apărut și într-o producție cinematografică extrem de bine primită de către marele public, „5Gang”, chiar despre trupa sa.

ADVERTISEMENT

Pe Youtube, Andrei este urmărit de peste 2,7 milioane de români, iar clipurile sale ating cel mai adesea în jur de un milion de vizualizări. El este producătorul și editorul materialelor care apar pe canalul său, refuzând de cele mai multe ori să fie ajutat.

selly
Selly îi ține la curent pe fanii săi cu tot ceea ce face și prin intermediul Instastory
ADVERTISEMENT
Tags: