Life

Selly este controlat „la sânge” de o femeie! Cine este cea care îi urmărește orice mișcare: „Nu îi scapă nimic”

Femeia care îi controlează fiecare pas lui Selly. Este controlat „la sânge”, iar aceasta urmărește din umbră tot ce face.
14.11.2022 | 18:18
Selly este controlat la sange de o femeie Cine este cea care ii urmareste orice miscare Nu ii scapa nimic
Selly este controlat „la sânge”! Cine este cea care îi urmărește orice mișcare. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Selly este controlat „la sânge” de o femeie, iar aceasta este nimeni alta decât mama sa. Cea care i-a dat viață faimosului influencer este foarte atentă la ce face și „nu îi scapă nimic”.

Selly este controlat „la sânge”! Cine este cea care îi urmărește orice mișcare

Mama vloggerului și actorului este cea mai mare fană a lui, dar și cel mai fin observator al tuturor acțiunilor fiului său.

ADVERTISEMENT

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a spus că mama lui este interesată de tot ce face și inclusiv citește tot ce se scrie în presă despre el, iar apoi se asigură că îi trimite și fiului său știrile care îl au ca personaj central.

Vloggerul a glumit că „e job cu normă întregă” pentru mama ei să îi urmărească fiecare mișcare și analizează îndeaproape și tot ceea ce postează pe rețelele de socializare și chiar îl întreabă uneori de ce nu a postat mai des.

ADVERTISEMENT

”Este foarte interesată de activitatea mea, citește tot ce apare cu mine, fiecare știre, fiecare articol. Mama este prima care îmi trimite orice.

Deci, e job cu normă întreagă la ea, se uită, îi apare pe telefon orice se întâmplă în fiecare secundă, fiecare story. Mă întreabă: ce ai făcut azi, nu prea ai postat pe story. E mega atentă la tot mama, nu îi scapă nimic din vedere”, a spus Selly la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cu cine se iubește Selly. Are o relație de mai mulți ani cu Smaranda

Pe lângă mama sa, cealaltă femeie foarte importantă din viața lui Selly este Smaranda Știrbu. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și chiar au discutat despre căsătorie.

Chiar și așa, deși Selly și Smaranda Știrbu sunt împreună de mai bine de patru ani, actorul și cântărețul a dezvăluit că el nu crede în căsătorie, dar probabil vor ajunge să o facă.

ADVERTISEMENT

„Facem patru ani de relație pe 21 septembrie. Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult.

Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri”, a spus tânărul pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: