Life

Selly, în culmea fericirii după ce și-a recuperat permisul de conducere. Ce propunere inedită a avut pentru fani

Selly și-a recuperat permisul de conducere, lucru care l-a adus în culmea fericirii. El a avut și o propunere inedită pentru fani
04.09.2021 | 22:22
Selly in culmea fericirii dupa ce sia recuperat permisul de conducere Ce propunere inedita a avut pentru fani
ADVERTISEMENT

Artistul s-a ales cu permisul suspendat la începutul lunii mai. La vremea respectivă, oamenii legii l-au surprins cu o viteză care depășea limita legală.

Deși a încercat să-și recupereze dreptul de a conduce mai devreme, acesta nu a izbutit. A reușit să redevină șofer abia cinci luni mai târziu.

ADVERTISEMENT

Selly, în culmea fericirii după ce și-a recuperat permisul de conducere. Ce propunere inedită a avut pentru fani

Solistul trupei 5GANG s-a declarat entuziasmat că a reușit să-și conducă din nou bolidul. În timpul în care permisul i-a fost suspendat și-a angajat un șofer.

El a ținut să le arate fanilor, pe Instagram, că are din nou dreptul de a conduce. A distribuit mai multe imagini în care apare cu permisul de conducere în mână și la volanul bolidului său.

ADVERTISEMENT
Selly, permis
Selly, la volan, prezentându-le fanilor permisul recuperat
Colaj: Fanatik

„Băieții mei, mă bucur tare mult că, în sfârșit, după atât timp, sunt din nou șofer. Vă pup pe toți,” a spus el.

Ulterior, artistul a avut și o propunere inedită pentru fanii săi. El i-a întrebat ce părere ar avea despre organizarea unei tombole.

ADVERTISEMENT

Ar putea să participe cei ce au cumpărat bilete pentru următorul concert, iar câștigătorul va beneficia de o tură cu mașina artistului. Acesta a explicat că îi va fi șofer.

Selly, propunere inedită pentru fani

După ce și-a etalat permisul proaspăt recuperat, artistul a venit și cu o propunere: „mi-a venit o super idee. Îmi ziceți voi cum vi se pare și dacă vi se pare tare, o punem în aplicare”.

ADVERTISEMENT

„Cum ar fi, la concert, să facem o tombolă cu cei care își cumpără bilet și un fan să-l iau eu de acasă cu mașina și să-l aduc la concert personal, să se plimbe cu mașina mea,” a spus Selly.

„Trebuie să mă înțelegeți și pe mine fraților, că eu n-am mai condus de 5 luni de zile. Eu acum sunt disperat să conduc. M-aș angaja șofer undeva, numai ca să conduc mai mult. Îmi place enorm să conduc,” a adăugat.

Artistul și-a mai informat fanii și că are un concert chiar duminică, 5 septembrie, la Brașov. La București va avea unul la data de 19 seprembrie.

ADVERTISEMENT