Fotbal intern

Semnalul de alarmă tras de Dorin Goian din Suceava, orașul cel mai afectat din România: „Mori cu zile. S-au trezit târziu”

27.03.2020 | 18:42
Semnalul de alarma tras de Dorin Goian din Suceava orasul cel mai afectat din Romania Mori cu zile Sau trezit tarziu
ADVERTISEMENT

Dorin Goian se află în Suceava, orașul din România cel mai afectat de coronavirus. Fostul internațional consideră că pandemia se va extinde și mai mult în următoarea perioadă și recunoaște că se teamă de condițiile din spitale.

Dorin Goian, semnal de alarmă din Suceava

Suceava a devenit orașul din România cel mai afectat de coronavirus, iar Dorin Goian consideră că situația actuală va deveni din ce în ce mai gravă.

ADVERTISEMENT

Situația este destul de delicată și nici nu a început nebunia. Să vedeți ce o să fie peste două săptămâni. Noi stăm în casă, ne supunem regulilor.

Nu e timpul să ne plângem. Trebuie să găsim soluții. Nu mă gândeam că se va ajunge aici. Mi-au zis cei din Italia să nu repetăm greșelile lor”, a declarat Dorin Goian la TV ProX.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș central al echipei naționale al celor de la FCSB recunoaște că se teme de condițiile spitalelor din România, iar sportul este trecut în aceste momente în plan secund.

Credeam că vom învăța cu toții și vom lua măsurile necesare. Ei s-au trezit prea târziu. Din păcate, ca la noi la nimeni, vorba aceea. La noi, în România, mori cu zile.

ADVERTISEMENT

Nu am progresat absolut deloc. Nu ar trebui să-i mai pese nimănui de sport. Important este să trecem cu bine peste acest virus, din punct de vedere medical”, susține Goian.

Dorin Goian, 60 de prezențe la echipa națională

Dorin Goian a bifat, de-a lungul carierei, 60 de prezențe în tricoul primei reprezentative, alături de care a participat la turneul final al EURO 2008.

ADVERTISEMENT

Fundașul central este marcatorul golului care a adus una dintre ultimele victorii obținute de România împotriva unui nume mare, cu Olanda, în 2007, la Constanța.

ADVERTISEMENT