Life

Semnele care anunță despărțirea dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Ce se întâmplă între ei

10.08.2020 | 18:36
Semnele care anunta despartirea dintre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner Ce se intampla intre ei
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu solid de mai bine de 5 ani, însă în ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora relația lor nu ar mai merge. Unul dintre semnele vizibile observate de fani este lipsa imaginilor cu cei doi de pe rețelele de socializare.

De asemenea, un alt detaliu care dă de gol separarea dintre prezentatoarea de la Pro TV și sportivul austriac este faptul că acesta din urmă nu a fost prezentat la ziua de naștere a frumoasei brunete. Se pare că Felix Baumgartner nici măcar nu i-a transmis urări de „La mulți ani!” în mediul online, așa cum a făcut în anii trecuți.

ADVERTISEMENT

Ultima imagine în care Mihaela Rădulescu apare alături de iubitul ei datează din data de 24 iunie, perioadă în care frumoasa brunetă a luat decizia de a face o mică „cură” de la rețelele de socializare. Cei doi apar la marginea unei păduri savurând ceva rece.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, tot mai aproape de despărțire

Fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma” nu a dat nicio declarație despre separarea de renumitul cascador, în ciuda faptului că speculațiile pe tema despărțirii apar în presă de câteva luni bune. Mihaela Rădulescu spunea în urmă cu ceva timp că va pune capăt relației cu Felix în clipa în care va interveni obișnuința.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta jurată de la „Românii au talent” mărturisea la momentul respectiv că nu poate rămâne într-o relație doar de dragul de a avea pe cineva aproape. Un alt motiv pentru care vedeta s-ar despărți ar fi lipsa sentimentelor. Să fii ajuns oare într-una din aceste situații?

„Acum iubesc ceva mai înțelept. Contează iubirea, romantismul. deprima ideea de a trai într-o relație doar pentru așa trebuie”, spunea Mihaela Rădulescu, în urmă cu aproximativ 3 ani, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra, despre relația brunetei cu sportivul din Austria

Cunoscuta clarvăzătoare, Carmen Harra, declara în urmă cu ceva timp că relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix nu se va concretiza cu o căsătorie, cei doi despărțindu-se în cele din urmă. Se pare că lucrurile încep să se adeverească în separarea dintre vedetă și sportiv fiind una iminentă.

„Relația lor va rezista pe moment. Ne uităm cum am acționat în trecut și cum am acționat atunci, se reflectă și în acțiunile viitoare.

ADVERTISEMENT

Dacă noi în viață am trecut printr-un divorț, două, trei, experiențele nereușite, șansele sunt de repetare a erorilor fără să ne dăm seama pentru că noi celular funcționăm la nivel de memorie.

Chiar dacă se mărită, important e cât rezistă. Rezistă cât au fost și cele anterioare”, a prevestit Carmen Harra, relatează cancan.ro.

 

 

ADVERTISEMENT