Sport

Șendre, după scandalul coregrafiei de la Rapid – Dinamo: ”Felicitări pentru că nu ați acceptat”

Galeria lui Dinamo nu a fost primită în Giulești cu coregrafia pregătită, generând un scandal imens.
02.09.2023 | 12:43
Sendre dupa scandalul coregrafiei de la Rapid  Dinamo Felicitari pentru ca nu ati acceptat
Daniel Șendre vorbește despre scandalul galeriei de la derby-ul dintre Rapid și Dinamo. Foto: sportpicture.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid, terminat cu victoria giuleștenilor, scor 4-0, a fost unul marcat de scandaluri. Pe lângă bătaia din tribune, cel mai disputat moment a fost cel în care galeria câinilor nu a fost lăsată să își prezinte galeria pe stadion.

Daniel Șendre, despre scandalul coregrafiei lui Dinamo

Colaboratorul FANATIK, Daniel Șendre, spune că Dinamo a acceptat coregrafii mult mai ”dure” și felicită galeria lui Dinamo pentru că nu a acceptat să fie pusă la colț. Acesta și-a amintit de o coregrafie a Rapidului din februarie 2022, de pe Arena Națională, despre care spune că a fost mult mai dură.

ADVERTISEMENT

V-am lăsat săraci și proști, v-am găsit și mai săraci și proști” era mesajul afișat de galeria Rapidului în 2022, făcând referire la greutățile prin care a trecut Dinamo în perioada în care Rapid a jucat în ligile inferioare.

Foto 1. Coregrafia respinsă de conducerea Rapidului, “organizatorul competiției sportive” din comunicatul Jandarmeriei, care își atrage astfel disprețul peluzelor din România.

ADVERTISEMENT

Foto 2. Coregrafie a rapidiștilor acceptată de clubul Dinamo în februarie 2022, pe Arena Națională.

Felicitări PCH și SUD DINAMO, pentru că nu ați acceptat să fiti puși la colt! Rămâneți fideli principiilor și valorilor în care credeți, apărați FAIR PLAY-ul, cereți în continuare un fotbal curat pe teren și libertate în tribune! Fotbalul este pentru oameni, nu pentru interese meschine și conducători obsedați de control!”, a spus Daniel Șendre, pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, supărat pe decizia forțelor de ordine

Antrenorul principal al lui Dinamo, Ovidiu Burcă, spune că forțele de ordine au decis greșit atunci când au decis să nu îi lase pe cei de la PCH să afișeze coregrafia. Antrenorul de 43 de ani spune că decizia lor a fost un abuz.

Nu mi se pare normal. Atâta timp cât vin aici, ar trebui să fie lăsați, face parte din spectacol, din respectul reciproc între cluburi. Mi se pare un abuz că n-au fost lăsați să afișeze coregrafia. Cred că ne-ar fi ajutat dacă erau lângă noi, ne-ar fi dat un imbold“, a adăugat Burcă.

ADVERTISEMENT

Burcă a vorbit și despre meciul pierdut clar de echipa sa, spunând că îi felicită pe rapidiști pentru victorie. În același timp, el spune că diferența de scor a fost prea mare, dar recunoaște că Rapid a fost echipa mai bună.

Aș vrea să-i felicit pe cei de la Rapid, au fost mai buni, ne-au dominat la toate capitolele. Poate scorul e prea drastic, dar a fost echipa mai bună. Trebuie să avem răbdare, e o înfrângere care mă va ține treaz câteva zile, dar trebuie să acceptăm că a fost o diferență de valoare.

Trebuie să vedem exact momentul în care suntem, să strângem din dinți, să ne întoarcem la muncă și disciplină. Când vorbim de defensivă, vorbim de întreaga echipă, n-aș vrea să-i arătăm cu degetul pe cei din apărare.

Am stat toți prost la acest capitol. Asta este realitatea. Mereu sunt lucruri de îmbunătățit, vom analiza foarte bine, avem această pauză competițională și sperăm să reglăm din problemele pe care le avem.

Noi am avut jucători care au venit târziu, ne-am pregătit pentru Liga 1 destul de târziu. Trecerea la un eșalon superior necesită timp și răbdare“, a declarat Burcă.

  • Cotă win2.ro pentru Dinamo: 1.95 este cota pentru ”primul gol” la meciul cu FCU Craiova, de pe 16 septembrie.

ADVERTISEMENT