Life

Senzuala Carmen Brumă, chiar în timpul antrenamentelor, la piscină. Imagini inedite cu iubita lui Mircea Badea

20.07.2020 | 17:42
Senzuala Carmen Bruma chiar in timpul antrenamentelor la piscina Imagini inedite cu iubita lui Mircea Badea
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă se bucură de vacanță, însă chiar dacă și-a luat un moment de respiro, iubita lui Mircea Badea nu uită să facă sport.

Fosta prezentatoare tv a postat pe internet imagini din timpul antrenamentelor sportive, astfel și- arătat și pătrățelele de pe abdomen.

ADVERTISEMENT

Vedeta are 43 de ani, însă arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani, căci are grijă de silueta sa, dar și de ceea ce mănâncă.

Carmen Brumă face sport și în vacanță

Fie că este la mare sau la munte, ori în oricare altă parte a globului pământesc, Vedeta face sport. Pentru iubita lui Mircea Badea, exercițiile fizice sunt ca și aerul sau hrana, motiv pentru care a devenit intens urmărită de sute de mii de femei care vor să arate la fel ca ea.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Toti avem scuze. Si tot noi putem fi mai puternici decat ele! www.carmen-bruma.ro #homeworkouts #newstart #bestrobgerthanyourexcuses #weightlossjourney

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

În 2008, Carmen Brumă a lansat prima carte pentru femeile și bărbații care doresc să slăbească.  Cartea Slim – Cum am dat jos 30 de kilgorame și nu am simțit? a avut un succes fulminant și este în continuare la fel de cerută de către cei care vor o schimbare în fizionomia și sănătatea lor.

 

View this post on Instagram

 

#weekendactivities #pooltime #memories

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on


„ O carte motivantă pentru cei lipsiți de consecvența în lupta cu kilogramele. Cartea oferă soluții testate de autoarea care nu a arătat dintotdeauna așa cum o vedem pe micile ecrane. Slim este înainte de toate o confesiune dureroasa despre dependenta alimentară.”, este menționat în descrierea marketing a produsului.

ADVERTISEMENT

De altfel, fosta prezentatore tv a mai lansat și cartea Jurnal de gravidă, care a fost, de asemenea, de un real succes în 2014.

Este iubita lui Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de 19 ani și au un băiețel de 6 ani pe nume Vlad. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața de cuplu, dar și de familie.

ADVERTISEMENT