Sport

Sepsi, acuzații grave după egalul din Giulești: „E viciere de rezultat! Pe unde ne-a prins, ne-a rupt”

Jucătorii lui Sepsi își strigă supărarea după ce Sepsi a avut un gol anulat cu VAR. Niczuly e îngrijorat că au apărut decizile controversate de la primul meci.
14.07.2023 | 23:58
Sepsi acuzatii grave dupa egalul din Giulesti E viciere de rezultat Pe unde nea prins nea rupt
Sepsi Sfântu Gheorghe a avut un gol anulat cu VAR în minutul 65. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Roland Niczuly a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Sepsi Sfântu Gheorghe în Giulești. Portarul i-a salvat pe covăsneni în mai multe momente cheie. La finalul meciului a fost extrem de vehement la adresa lui Sebastian Colțescu.

Roland Niczuly, mesaj clar după Rapid – Sepsi 0-0: „Este viciere de rezultat”

Roland Niczuly a fost extrem de supărat la finalul meciului din Giulești și a dezvăluit că a fost în spatele arbitrului la faza în care Colțescu a mers la monitorul VAR: „Ne pare rău, Rapid a avut multe ocazii, dar din punctul meu de vedere este viciere de rezultat. Nu câștigă mereu echipa care joacă mai bine și noi trebuia să câștigăm. Am fost în spatele monitorului și a fost gol valabil.

ADVERTISEMENT

Două echipe bune, ei au demonstrat că e o echipă mare cu aportul publicului, dar suntem obișnuiți. Au început discuțiile încă din prima etapă și nu ar trebui la faze atât de clare.

Sunt foarte multe situați ca portar când sunt mulți jucători în careu, dacă nu are un plasament bun. Eram foarte curios dacă Rapidul avea acest gol și era anulat”.

ADVERTISEMENT

Goalkeeperul nu crede că Marius Ștefănescu va semna cu giuleștenii: „Nu am auzit nimic. Eu nu cred că vor merge la Rapid. Păun a semnat prelungirea și cred că Ștefănescu va ajunge și el la o înțelegere”.

Marius Ștefănescu, declarația serii: „Horia pe unde ne-a prins, ne-a rupt!”

Marius Ștefănescu l-a desființat pe arbitrul din camera VAR: „Nu știu cum s-a judecat. Ne-a zis că Safranko a analizat faza. Eu zic că a văzut mingea și oricum nu mai avea ce să facă. A fost decizia a lui Horia Mladinovici.

ADVERTISEMENT

Pe unde ne-a prins, ne-a rupt! Dânsul l-a chemat. Am făcut o primă repriză modestă, dar eu cred că în repriza a doua am jucat mai bine și meritam să câștigăm”.

Jucătorul lui Sepsi a fost extrem de surprins de decizia brigăzii de arbitri„Eu plec mereu pe contraatac. Roly mi-a dat-o foarte bine. Eu am crezut prima oară că a dat fault la Braun. Ne doream să începem cu dreptul acest sezon, dar e bun și un punct”.

ADVERTISEMENT

Mesaj frumos pentru Cristiano Bergodi. Ce spune de un transfer la Rapid: „A venit o ofertă”

Marius Ștefănescu a vorbit și despre relația cu Bergodi și posibilitatea să ajungă în Giulești: „E clar că dânsul ne știa ce jucăm, a fost la noi doi ani, dar noi am fost prea timizi. Nu prea am câștigat dueluri și asta s-a văzut. Dânsul s-a simțit bine și noi cu el. Îi urez baftă și să își îndeplinească obiectivele. 

Nu știu nimic eu de discuții. Întrebați conducerea, îl respect. Dacă va veni o ofertă bună… Am înțeles că a venit o ofertă, dar știu că cei de la club au refuzat-o pentru că a fost prea mică. Nu se știe niciodată în fotbal. Nu știu dacă m-aș plia eu, nu vreau să vorbesc înainte. 

Ion Crăciunescu a dat verdictul la faza litigioasă: „Cred că e gol valabil”

Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, a intervenit la Digi Sport și consideră că Sebastian Colțescu a judecat faza greșit: „Ofsaidul se judecă în momentul în care pleacă mingea de la coechipier. Părerea mea e că Safranko nu împiedică cu nimic câmpul vizual al portarului.

El vede mingea, nu are nicio treabă! Când șutează e într-adevăr în poziție de ofsaid, dar mingea se duce în colțul lung și portarul nu poate interveni. Eu cred că e gol valabil”.

ADVERTISEMENT