Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni 0-1, în etapa a 9-a din SuperLiga. Criză profundă pentru Bergodi, Stoican e la prima victorie. Cum arată clasamentul

CS Mioveni a învins cu 1-0 pe terenul lui Sepsi, într-un meci din etapa a 9-a a SuperLigii. Flavius Stoican este la prima victorie după două egaluri, în timp ce trupa lui Cristiano Bergodi e într-o criză profundă.
02.09.2022 | 17:20
Sepsi Sf Gheorghe  CS Mioveni 01 in etapa a 9a din SuperLiga Criza profunda pentru Bergodi Stoican e la prima victorie Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si CS Mioveni, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, vineri 02 septembrie 2022. © FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
02-09-2022
17:48

Cum arată clasamentul din SuperLiga după Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni 0-1

Sepsi Sf. Gheorghe nu reușește să iasă din pasa proastă în care a intrat de ceva vreme. Echipa lui Cristiano Bergodi a evoluat din nou lamentabil în meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni și a ajuns la trei înfrângeri consecutive în SuperLiga. Prin urmare, se afundă în clasament, iar obiectivul de a prinde play-off-ul pare a fi serios periclitat.

De partea cealaltă, se pare că schimbarea lui Alexandru Pelici cu Flavius Stoican a fost una inspirată. CS Mioveni e neînvinsă de la această rocadă, echipa a evadat de pe ultimul loc al clasamentului, iar perspectivele sunt îmbucurătoare.

02-09-2022
15:45

Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni 0-1 (Krasniqi 52)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 68: Tudorie reușește să marcheze, dar golul este anulat din cauza unui ofsaid la Ștefănescu, autorul assistului.

Min. 52: GOOOL CS MIOVENI! Bălașa dă pe lângă minge la o lansare în adâncime a oaspeților, Krasniqi scapă spre poarta lui Niczuly și înscrie cu un șut plasat din marginea careului.

Min. 45+1: Scarlatache execută peste poartă o lovitură liberă de la 20 de metri.

Min. 23: Ștefănescu șutează plasat din careu, mingea lovește transversala.

Min. 3: Corner pentru CS Mioveni, Rădescu reia cu capul la colțul lung, Niczuly este bătut, dar Matei reușește să respingă de pe linia porții, evitând golul.

Min. 1: A început partida.

02-09-2022
14:35

Echipele de start la Sepsi Sf. Gheorghe - CS Mioveni

Au apărut echipele de start la Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni, meci din etapa a 9-a a SuperLigii, care va începe la ora 18:45.

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Bălașa, R. Ispas – C. Matei, N. Păun, Aganovic – I. Gheorghe, Rondon, Ștefănescu. Rezerve: Began – Ciobotariu, Dumitrescu, Rodriguez, Junior, Bărbuț, Golofca, Achahbar, Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi 
  • CS Mioveni: I. Popescu – Iacob, Scarlatache, Garutti – Oancea, Pop, Lixandru, Trif – Rădescu Blănaru, Buziuc. Rezerve: Began – Ciobotariu, Dumitrescu, Rodriguez, Junior, Bărbuț, Golofca, Achahbar, Tudorie. Antrenor: Flavius Stoican

Partida Sepsi Sfântu Gheorghe – CS Mioveni se joacă vineri, 2 septembrie, cu începere de la ora 18:45, în cadrul etapei a 9-a din SuperLiga. Se întâlnesc două echipe cu stări diferite. Gazdele au pierdut ultimele două partide, în vreme ce oaspeții sunt neînvinși de la instalarea lui Flavius Stoican pe banca tehnică. Pentru covăsneni, disputa cu echipa din Mioveni poate fi momentul reintrării în lupta pentru primele șase poziții ale clasamentului.

Unde se joacă Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni, din etapa a 9-a a SuperLigii

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni are loc vineri, 2 septembrie, cu începere de la ora 18:45, pe stadionul „Sepsi Arena” din capitala județului Covasna, în etapa a 9-a din SuperLiga. Meciul se anunță extrem de echilibrat. Gazdele au pierdut ultimele două dispute din campionat, în vreme ce argeșenii, cu Flavius Stoican pe bancă, nu au înregistrat niciun eșec în ultimele două jocuri.

ADVERTISEMENT

Dacă de obicei autoritățile covăsnene intră în alertă atunci când echipa locală este gazda unui meci din SuperLiga, de această dată lucrurile vor fi cât se poate de liniștite. Oaspeții nu au o galerie care să facă deplasarea cu echipa favorită, cu atât mai puțin să provoace vreun incident.

Cine transmite la tv partida Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni

Partida Sepsi Sfântu Gheorghe – CS Mioveni se joacă vineri, 2 septembrie, cu începere de la ora 18:45, pe stadionul din localitatea covăsneană, în etapa a 9-a din SuperLiga. Ea va fi televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. Partida poate fi urmărită și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe, vremea se anunță ideală pentru fotbal, chiar dacă vor cădea precipitații, acestea nu vor fi în cantități îngrijorătoare. În aceste condiții cerul va fi acoperit toată ziua, cu o maximă care va ajunge totuşi la 18-20 de grade la ora amiezii. La startul partidei va fi destul de rece, mercurul din termometre scăzând spre 12-13 grade Celsius. Acest meci va fi condus la centru de arbitrul George Găman.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni

Antrenorul Cristiano Bergodi nu are probleme de lot înaintea confruntării cu CS Mioveni. Nici un jucător de bază al covăsnenilor nu are probleme medicale sau de altă natură, astfel că italianul va putea alinia o formulă de joc dacă nu ideală, atunci foarte aproape de ceea ce își dorește. Singurul absent al lui Sepsi este nord-macedoneanul Stefan Askovski, care a ajuns la un acord cu oficialii clubului pentru rezilierea contractului.

ADVERTISEMENT

Nici în tabăra argeșeană nu se poate vorbi de probleme de efectiv, mai ales că în urmă cu o săptămână galben-verzii s-au întărit semnificativ cu trei jucători trecuți pe la FCSB, CFR Cluj, și Rapid. Junior Kabananga și Blerim Krasniqi s-au alăturat și ei lotului lui Stoican.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni

Casele de pariuri văd în Sepsi echipa cu prima şansă, la o cotă de 1,57, în timp ce argeșenii au primit cota de 7,00 pentru a pleca învingători din Covasna. Şansă dublă „X2” are şi ea cotă importantă – 2,45, iar un gol marcat de CS Mioveni ajunge la cota de 1,90.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în sezonul trecut, de două ori în sezonul regulat şi o dată în play-out. În primul duel, CS Mioveni s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 2-1. La Mioveni, a câștigat gruparea covăsneană cu 2-0, iar în play-out Sepsi s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 3-1.

ADVERTISEMENT