Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul 0-0, în etapa a 15-a din SuperLiga. Remiză albă. Emoții pentru Ciobotariu

Sepsi OSK și Petrolul au remizat în etapa a 15-a din SuperLiga. Pentru gazde continuă forma slabă, având doar 4 victorii în ultimele 15 meciuri jucate în toate competițiile.
04.11.2023 | 18:48
Sepsi Sf Gheorghe  Petrolul 00 in etapa a 15a din SuperLiga Remiza alba Emotii pentru Ciobotariu
Sepsi Sf. Gheorghe - Petrolul LIVE STREAM ora 16:45 în etapa a 15-a din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
04-11-2023
13:57

Sepsi - Petrolul 0-0

Vezi aici video cele mai importante faze.

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 82: Ocazie Sepsi! Alimi deviază un balon centrat de Matei, din corner, iar Aganovici ajunge la balon, pe bara a doua, dar trimite pe lângă poartă.

Min. 76: Ocazie Sepsi! Varga trage de la 25 de metri. Balonul este periculos, dar, deviat de Huja, trece pe lângă poartă.

Min. 64: Ștefănescu centrează în careu periculos, dar Aganovici nu ajunge la balon.

Min. 36: Ocazie pentru Petrolul! Musi a scăpat singur cu portarul advers, dar trage peste poartă.

Min. 10: Ocazie Sepsi! Oroian trage bine pe poartă, dar Zima respinge.

Min. 1: A început meciul.

Sepsi: Niczuly – Oroian, Bălașa, Ninaj, F. Ștefan –  Alimi, Kecskes – I. Gheorghe, Aganovic, M. Ștefănescu – P. Șafranko. Rezerve: D. Moldovan, Ciobotariu, Damașcan, Debeljuh, Kallaku, C. Matei, Rența, Rondon, Varga. Antrenor: L. Ciobotariu.

Petrolul Ploiești: Zima – D. Radu, Papp, Meijers, Huja – Jefferson, Diomande, Dumitriu – Musi, Grozav, Jair. Rezerve: Eșanu, Abuashvili, Garutti, Omrani, Pedro, Răducan, Rădulescu, Roman, Seto. Antrenor: F. Pârvu.

Clasament

 

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul are loc sâmbătă, 4 noiembrie, cu începere de la ora 16:45, în cadrul etapei a 15-a din SuperLiga. La Sepsi e debandadă mare după neașteptata eliminare din Cupa României, al cărei trofeu îl câștigase consecutiv în ultimii doi ani. Petrolul e într-un moment excelent și se bate pentru un loc de play-off.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul

Întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul se dispută sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 16:45, pe stadionul cu același nume al echipei covăsnene, în etapa a 15-a din SuperLiga. Rezultatele din ultima vreme și mai ales neașteptata eliminare din Cupa României încă din faza grupelor, pe terenul unei echipe din Liga 2, vor avea urmări și în privința numărului de fani ai alb-roșiilor care vor veni la stadion.

ADVERTISEMENT

Deja oficialii lui Sepsi au anunțat că s-a vândut un număr foarte mic de bilete, în jur de 2500, o cifră multă sub cea obișnuită până acum. La meci vor fi prezenți și cel puțin o sută de supoteri prahoveni, care vor fi preluați imediat în atenția forțelor de ordine, pentru prevenirea oricărei forme de conflict.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul se joacă sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 16:45, pe stadionul cu același nume al echipei covăsnene, în etapa a 15-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea frumoasă și călduroasă care a fost prezentă îndelung în ultimele săptămâni este înlocuită sâmbătă, 4 noiembrie, de o vreme cu cer închis toată ziua și cu mai multe reprize de precipitații, posibil chiar la ora jocului. Nici temperatura nu va fi prea ofertantă, deși la ora 16:45 este cam aceeași de la amiază, adică în jur de 14 grade. Va arbitra acest joc clujeanul Horațiu Feșnic.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul

Din punct de vedere al stării de sănătate a lotului Liviu Ciobotariu ar putea respira ceva mai ușurat, dar pentru el este un moment de mare răscruce, pentru că are trasat ca sarcină să ia patru puncte din ultimele două meciuri ale turului. Doar fundașul Oteliță și mijlocașul Păun nu sunt disponibili.

ADVERTISEMENT

Petrolul trece printr-o perioadă excelentă. Este neînvinsă de cinci meciuri iar în ultimul a reușit să revină acasă cu FCSB de la 0-2 la 2-2 în ultimele secunde ale prelungirilor. Absenți sunt doar căpitanul Țicu, suspendat pe 16 etape pentru accidentarea produsă lui Dragoș Iancu de la FC Hermannstadt și mijlocașul Sergiu Hanca, victima unui atac dur al lui Dawa de la FCSB, dar cameunezul nici nu a fost eliminat și joacă bine mersi.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul

Pentru casele de pariuri pare-se că are prea puțină importanță faptul că Sepsi se află în criză și vine după rușinoasa eliminare din Cupa României. Covăsnenii sunt favoriți la cota de 1,85 iar pentru prahoveni avem un 4,75 pentru a adânci și mai mult criza gazdelor și eventual de a provoca demiterea lui Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

La șansă dublă 1X cota e doar de 1,22 dar la șansă dublă X2 ajunge până la 1,85. Un gol marcat de gazde are aceleași valori, 1,22 iar o reușită petrolistă e echivalentă cu 1,75. Petrolul nu a bătut niciodată pe Sepsi în meciuri oficiale, pierzând în Cupă și făcând chiar recent egal acasă tot în Cupă la Ploieși și având două eșecuri la Sfântu Gheorghe în campionat.

ADVERTISEMENT