Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dumnezeu ne-a egalat, nu Petrolul”. Gigi Becali a găsit două momente-cheie și-l laudă pe Radu Petrescu

Gigi Becali a tras concluziile după Petrolul - FCSB 2-2 și a lăudat arbitrajul „centralului” Radu Petrescu.
30.10.2023 | 12:54
Dumnezeu nea egalat nu Petrolul Gigi Becali a gasit doua momentecheie sil lauda pe Radu Petrescu
„Dumnezeu ne-a egalat, nu Petrolul”. Gigi Becali a găsit două momente-cheie și-l laudă pe Radu Petrescu. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul FCSB a tras concluziile după remiza cu Petrolul, scor 2-2, și a lăudat prestația arbitrului Radu Petrescu.

Gigi Becali, după Petrolul – FCSB 2-2: „A egalat Dumnezeu”

Gigi Becali nu este foarte supărat după Petrolul – FCSB 2-2. Latifundiarul din Pipera e de părere că doar divinitatea a făcut ca „lupii galbeni” să smulgă un punct pe „Ilie Oană”.

ADVERTISEMENT

„Ce, a egalat Petrolul? A egalat Dumnezeu. Așa a vrut. El știe. Au avut o lovitură liberă la care portarul trebuia să fie acolo, cu dreptul doar acolo da. Hai, să zicem, a văzut-o, n-a văzut-o. Și o echipă din Liga 3 sau Liga 4 poate să primească o așa lovitură. Ce au avut?

Au avut un fault și încă un fault, care nici nu a fost fault, dacă e să o luăm așa. Se poate da, cum s-a dat, dar mai mult nu se dă”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Radu Petrescu: „E echidistant”

Gigi Becali a avut cuvinte de laudă la adresa arbitrului bucureștean Radu Petrescu. Patronul FCSB consideră că Petrolul nu trebuia să primească penalty în prelungiri, dar înțelege decizia „centralului” având în vedere că Joyskim Dawa a fost iertat de un cartonaș roșu în minutul 26.

„Dar pentru că a arbitrat corect, pentru că nu i-a dat roșu lui Dawa, atunci noi nu mai avem pretenții, tăcem din gură. Taci din gură că a arbitrat bine Petrescu. Normal trebuia să îi dea roșu lui Dawa și nedându-i roșu lui Dawa nu mai poți să spui că a dat gratuit 11 metri.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place cum arbitrează Petrescu. E unul dintre arbitrii pe care noi i-am cam neglijat, dar a căpătat foarte mare experiență și e un bun arbitru.

La el nu contează că e FCSB, Rapid sau Dinamo. El e echidistant. Acum nu știu cât de mare avantaj ne-a făcut, dar în mod normal, acolo, la Dawa, se dădea roșu.

ADVERTISEMENT

Iar dacă tot jocul a fost numai la mine, cum să fiu supărat? Se întâmplă la fotbal când echipa adversă are două faulturi. A avut două faulturi la care mingea s-a dus în poartă”, a adăugat patronul FCSB.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA HORIA IVANOVICI se vede LIVE și exclusiv, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

„Dumnezeu ne-a egalat, nu Petrolul”. Gigi Becali a găsit două momente-cheie și-l laudă pe Radu Petrescu

ADVERTISEMENT