Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – Rapid 2-2. Giuleștenii au avut 2-0, dar au tremurat pentru un punct. Fără victorie de 5 etape

FANATIK.RO vă prezintă detalii despre partida Sepsi Sf. Gheorghe - Rapid, care are loc sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 19:30, în etapa a 11-a din Liga 1
02.10.2021 | 19:12
Sepsi Sf Gheorghe  Rapid 22 Giulestenii au avut 20 dar au tremurat pentru un punct Fara victorie de 5 etape
ADVERTISEMENT
02-10-2021
16:29

Sepsi - Rapid 2-2, ambele echipe rămân în criză

Sepsi și Rapid au terminat la egalitate, scor 2-2, și își continuă ambele seriile fără victorii. Rapid a avut 2-0 încă din primele 10 minute, dar a fost egalată până în pauză. Gazdele au forțat după eliminarea lui Alami, dar nu au mai putut marca. Iată cum arată clasamentul după Dinamo – UTA 2-2 și Sepsi – Rapid 2-2, ambele disputate azi.

Clasament Liga 1

Min. 90+4. Final de meci.

Min. 61: Cartonaș roșu! Alami este eliminat după ce primește al doilea cartonaș galben.

Min. 43: GOOL Sepsi. 2-2. Luckassen face dubla!

Min. 28: GOOL Sepsi. 1-2. Luckassen transformă un panalty comis de Săpunaru.

Min. 9: GOOL Rapid. 0-2. Alami mărește avantajul giuleștenilor.

Min. 3: GOOL Rapid. 0-1. Goge înscrie primul său gol în Liga 1, după ce a urmărit o minge respinsă de portar.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante partide din Sepsi – Rapid

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Sousa, Ispas – Eder, Bojic, Păun, Aganovic – Luckassen, Chuchunkov. Rezerve: Began, Tamas, Ștefănescu, Tincu, Fofana, Golofca, Ashkovcski, Achahbar, Dragomir. Antrenor: Robert Ilyes

Rapid: H. Moldovan – Goge, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais – Crepulja, Albu, Sefer – Carnat, Bălan, Alami. Rezerve: Drăghia, Florică, Dandea, Nastos, Hlistei, Barbu, Ilie, Stahl, Marzouk. Antrenor: Mihai Iosif

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Rapid are loc sâmbătă, 2 octombrie, cu începere de la ora 19:30, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1 şi reprezintă o premieră pentru cele două echipe la nivel de primă divizie. Ambele vin după rezultate nefavorabile, covăsnenii hotărând chiar să încheie conturile cu antrenorul Leo Grozavu.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Rapid

Confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – Rapid se dispută sâmbătă, 2 octombrie, pe stadionul Municipal din localitatea covăsneană, în etapa a 11-a din Liga 1. Covasna este unul dintre judeţele cu incidenţă mai scăzută la cazurile de COVID, situaţie în care stadionul poate fi umplut cu un procent de 75 la sută din capacitate.

ADVERTISEMENT

Accesul în incinta stadionului se va face pe baza certificatului de vaccinare sau a unui test negativ ca urmare a faptului că fiind incidenţa mai scăzută a infectărilor se mai admite şi această formă de intrare pentru suporteri. Mai complicat pentru fanii Rapidului care vin dintr-un oraş cu cea mai mare rată de infectare şi, prin urmare, la ei doar certificatul de vaccinare este valabil.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Rapid

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Rapid se joacă sâmbătă, 2 octombrie, pe Stadionul Muncipal din Sfântu Gheorghe şi este transmisă în direct pe canalele de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. De asemeni, o puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe este o zi frumoasă, cu o temperatură maximă care va ajunge până la 16 grade. La ora startului meciului se preconizează că vor fi în jur de 14 grade, optim pentru fotbal. Va conduce acest joc arbitrul Sebastian Colţescu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – Rapid

Sepsi are o listă destul de mare de jucători care nu pot evolua în acest meci, fie din motive medicale, fie ca urmare a suspendării. Cel mai bun apărător al echipei, Bogdan Mitrea, este suspendat şi î locul lui va evolua Tincu. Sunt accidentaţi Vaşvari, Istvan Fulop, slovenul Rep şi moldoveanul Damaşcan.

ADVERTISEMENT

Rapid nu are aceleaşi probleme de lot precum se întâmplă în tabăra covăsneană. Antrenorul Mihai Iosif va fi lipsit de aportul unui singur jucător, fundaşul dreapta Claudiu Bellu-Iordache, acesta urmând a fi înlocuit cu Petre Goge.

Sepsi, cu antrenor interimar, Mihai Iosif în pericol la Rapid

Se întâlnesc două echipe la care antrenorii nu au stat deloc confortabil pe bancă. Până la urmă la covăsneni Leo Grozavu, omul care i-a dus în play-off şi în Conference League, a fost înlăturat şi pentru moment, până se va găsi un tehnician de valoare, echipa este condusă de secundul Robert Ilyes, care, în CV-ul de jucător are ccl mai important capitol perioada petrecută tocmai la Rapid!

ADVERTISEMENT

La giuleşteni situaţia nu este deloc departe de a avea acelaşi deznodământ. Rapid a intrat într-o pasă neagră, după ce până în etapa a 6-a, inclusiv, era revelaţia campionatului şi a înregistrat eşec după eşec. Aşa că s-a luat în discuţie inclusiv varianta despărţirii de antrenorul Mihai Iosif.

Cote la pariuri pentru jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Rapid

Pentru bookmakeri înlăturarea antrenorului Leo Grozavu nu a avut un impact atât fde mare cât se pare că are criza prin care trece Rapid. Sepsi a primit cotă de 1,90 pentru a lua cele trei puncte, iar Rapid are cotă de 3,80 pentru a stopa criza. Un gol înscris de oaspeţi ajunge la cota 1,50.

Sepsi Sf. Gheorghe este unul dintre puţinii adversari pe care Rapid nu i-a mai întâlnit până acum în istoria participărilor la primul eşalon. Robert Ilyes a recunoscut că este o mare responsabilitate să conducă echipa tocmai la partida împotriva unei formaţii de care îl leagă atâtea amintiri plăcute.

 

ADVERTISEMENT