Sport

Sepsi – UTA 1-0, în etapa 8 din SuperLiga. Lovitură de grație la ultima fază. Video

Final dramatic la Sf. Gheorghe! Sepsi câștigă cu 1-0 în fața celor de la UTA grație golului marcat de Aganovic din lovitură liberă în prelungiri.
04.09.2023 | 23:22
Sepsi  UTA 10 in etapa 8 din SuperLiga Lovitura de gratie la ultima faza Video
Sepsi - UTA live stream ora 21:30 în etapa 8 din SuperLiga. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-09-2023
18:28

Sepsi - UTA 1-0 (Aganovic 90+3)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Sepsi se impune în prelungiri și rămâne singura echipă din SuperLiga fără înfrângere. Echipa lui Ciobotariu a urcat pe locul 6, cu 12 puncte.

Min 90+4 – Ratare monumentală a lui Albert Stahl! Jucătorul oaspeților scapă singur cu Niczuly, dar dă pe lângă poartă.

Min. 90+3 – GOOOL Sepsi!!! Aganovic transformă perfect o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri.

Min. 62 – Aganovic centrează de pe partea stângă, balonul trece peste Debeljuh și ajunge la Ninaj, care șutează, dar Iacob reușește să rețină.

Min. 44 – Ratare uriașă și la poarta lui Niczuly! Bara îl salvează la șutul lui Cooper.

Min. 32 – O nouă șansă importantă pentru Sepsi! Safranko pune bine latul pe la 11 metri, dar Iacob respinge spectaculos în corner.

Min. 2 – Varga primește balonul la marginea careului și șutează puternic puțin peste poarta arădenilor.

Min. 1 – A început meciul!

04-09-2023
17:16

Echipele de start din Sepsi - UTA

Au fost anunțate echipele de start din Sepsi – UTA, care va începe la ora 21:30:

  • Sepsi: Niczuly – Oteliță, Bălașa, Ninaj, D. Ciobotariu – N. Păun, J. Rodriguez, Alimi – R. Varga, Safranko, M. Ștefănescu; Rezerve: D. Moldovan – Oroian, Renta, Aganovic, Francisco Junior, I. Gheorghe, Rondon, Kallaku, Debeljuh; Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • UTA: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues, Benga, Stolnik, Dumitrașcu – Marku, Marcelo Freitas, Fabry – R. Pop, Cooper, Micovschi; Rezerve: Kucher – Carp, Vucenovic, R. Stanciu, Stahl, Holst, Cr. Mihai; Antrenor: Mircea Rednic

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – UTA are loc luni, 4 septembrie, cu începere de la ora 21:30, trăgând cortina peste etapa a 8-a din SuperLiga și meciurile de campionat până la încheierea pauzei internaționale datorată celor două etape care vor avea loc în preliminariile EURO 2024, România urmând a întâlni pe teren propriu Israel și Kosovo.

Unde se joacă meciul Sepsi – UTA

UTA va încerca să scoată măcar un punct, profitând de oboseala covăsnenilor după dramaticul meci de la Bodo, din play-off-ul Conference League, pierdut după prelungiri cu 3-2 în fața liderului din Norvegia.

ADVERTISEMENT

Confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – UTA se desfășoară luni, 4 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul echipei covăsnene, care a ieșit cu fruntea sus din Conference League, după o evoluție mult peste așteptări, în dubla cu Bodo Glimt din Norvegia, care pornea ca o mare favorită și care s-a calificat cu noroc și cu sprijinul arbitrilor din teren și de la VAR la partida retur.

Cu siguranță vor fi mulți spectatori în tribune la meciul cu UTA, suporterii fiind foarte încântați de felul în care a luptat echipa lor cu un adversar considerat a fi net superior. Problema este cât de mult vor putea jucătorii lui Ciobotariu să se recupereze atât psihic, după dezamăgirea avută, dar mai ales fizic, după 120 de minute jucate la maximă intensitate.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Sepsi – UTA

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – UTA se joacă luni, 4 septembrie, de la ora 21:30, pe echipei covăsnene,  în etapa a 8-a din SuperLiga și va fi televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Și la Sfântu Gheorghe săptămâna începe cu o vreme total diferită de ce am avut până acum. Adică uitați de cele 30 de grade si coborâți direct la 19 grade plus supliment consistent de ploaie în reprize pe tot parcursul zilei, posibil chiar și la ora meciului, deci terenul ar putea avea de suferit.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Sepsi – UTA

Pentru casele de pariuri pare a avea puțină importanță faptul că Sepsi vine după 120 de minute extrem de intense jucate în Norvegia, cu Bodo Glimt, în play-off-ul Conference League și gazdele sunt evident favorite la cota de 1,70. O performanșp a arădenilor are cotă de 5,60. Șansă dublă X2 ajunge la 2,20 iar un gol al oaspeților valorează 1,90.

La Sfântu Gheorge s-au jucat patru partide între cele două echipe. Avem două victorii locale, un 3-0 chiar în primul meci, în 2020 și apoi un 1-0 și două remize albe.

ADVERTISEMENT

UTA nu a reușit încă înscrie vreun gol pe terenul echipei covăsnene. Pentru oaspeți va conta enorm dacă antrenorul lor, Mircea Rednic, va fi pe bancă după ce a suferit un infarct, trecut cu bine.

ADVERTISEMENT