Life

Șerban Huidu, acuze dure după finala Românii au Talent. Ce a zis vedeta despre câștigătorul Rareș Prisăcariu. ”Exploatarea lui și moartea copilăriei sunt de condamnat”

Șerban Huidu face acuzații dure după victoria lui Rareș Prisăcariu de la Românii au talent. Ce spune fostul prezentator despre câștigător.
13.05.2023 | 17:59
Serban Huidu acuze dure dupa finala Romanii au Talent Ce a zis vedeta despre castigatorul Rares Prisacariu Exploatarea lui si moartea copilariei sunt de condamnat
Ce spune Șerban Huidu despre Rareș Prisăcariu. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu nu vede cu ochi buni victoria lui Rareș Prisăcariu de la Românii au talent, sezonul 13. Fostul prezentator al ”Cronicii Cârcotașilor” consideră că cel mic este exploatat, fiindcă nu are capacitatea necesară de a înțelege, la doar 7 ani, ceea ce vor cu adevărat să transmită textele pe care le-a memorat și le-a rostit la TV.

Șerban Huidu acuză exploatarea lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au talent, sezonul 13

Șeban Huidu a monitorizat atent fiecare apariție a câștigătorului, nu doar cea de la Românii au talent, și i-a remarcat capacitatea de memorare, însă este de părere că și-a sacrificat copilăria învățând atât de multe opere literare. De asemenea, în opinia sa, Rareș este o ”expresie a neputinței noastre de a ne găsi adevărați lideri nepopuliști”.

ADVERTISEMENT

” (…) E un copil de nici 7 ani expus la o televiziune, în mii de articole etc. Rareș nu este un motiv de laudă. Este expresia neputinței noastre de a ne găsi adevărați lideri nepopuliști cu carismă și convingători. Nu un băiețel care și-a sacrificat copilaria învățând versuri patriotice reprezintă viitorul. Nici încercarea jalnică de a îl exploata.

Viitorul îl reprezintă puterea tinerilor de a discerne, puterea liberului arbitru, puterea unui sistem de valori care să îi faca oameni buni și mai ales corecți. Asta nu se învață pe dinafară peste noapte, memorând și recitând niste versuri pe care nici nu le intelege un copil de 7 ani.

ADVERTISEMENT

M-am uitat atent la toate înregistrările. La 7 ani sa citesti 200 de carti si sa le memorezi? E un talent, dar exploatarea lui și moartea copilăriei sunt de condamnat. Și știți ce e grav? În toate articolele apărute după emisiune nu am gasit măcar unul să spună asta”, a scris Șerban Huidu pe blogul său.

În același timp, fostul moderator de la ”Cronica Cârcotașilor” a mai spus că un copil trebuie să se bucure de libertate, iar în privirea lui Rareș nu a văzut fericirea. El a punctat și faptul că sunt părinți care își varsă frustrările, neîmplinirile asupra celor mici.

ADVERTISEMENT

O parte dintre telespectatori, nemulțumiți de Rareș Prisăcariu

Rareș Prisăcariu a câștigat vineri seară, 12 mai, trofeul Românii au talent și premiul cel mare de 120.000 de euro. Pe locul doi s-au clasat doi copii din Ucraina, Olya și Valera, care au stârnit și ei emoție publicului printr-un număr de acrobație.

Nici unii telespectatori nu au fost de acord cu deznodământul sezonului 13 al Românii au talent. O parte sunt de părere că Olya și Valera au meritat premiul cel mare, deoarece au avut un moment mai bun, spre deosebire de Rareș care ”a memorat niște propoziții! Ăsta e talent?”.

ADVERTISEMENT

În finală, Rareș Prisăcariu a recitat versuri despre Dumnezeu și despre omenire. Încă din audiții el a impresionat o țară întreagă, după ce a susținut un monolog al lui Vlad Țepeș. Atunci, Pavel Bartoș și Smiley au apăsat pe Golden Buzz și l-au trimis astfel direct în semifinală.

Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu și ce spun aceștia despre copilul lor

Rareș Prisăcariu are 7 ani și este din Botoșani. Provine dintr-o familie modestă, în care părinții sunt angajați la stat. Mama lui este educatoare la o grădiniță din zonă, iar tatăl este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani.

Părinții au declarat pentru Qmagazine.ro că Rareș citește din plăcere și din bună voință. De asemenea, tot el ar avea plăcerea de a memora texte și nu este forțat. Micuțul s-a declarat pasionat de operele lui Mihai Eminescu, mai ales că poetul provine tot din Botoșani.

ADVERTISEMENT