Life

Șerban Pavlu, dezvăluiri despre viața de părinte. Ce fel de tată este actorul din Clanul: „Nu mai poți să-i bați”

Șerban Pavlu, dezvăluiri surprinzătoare despre rolul de părinte. Cum se poartă actorul din Clanul cu copiii săi și în ce fel alege să-i educe?
04.10.2022 | 18:41
Serban Pavlu dezvaluiri despre viata de parinte Ce fel de tata este actorul din Clanul Nu mai poti sai bati
Șerban Pavlu a făcut dezvăluiri despre rolul de părinte. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Șerban Pavlu a interpretat multe personaje memorabile de-a lungul vieții sale, însă cel mai important rol este, cu siguranță, cel de părinte. Actorul din Clanul a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi și ce metode alege atunci când vine vorba de educația celor mici.

Șerban Pavlu, dezvăluiri pline de umor despre rolul de părinte. Ce fel de tată este actorul din Clanul

Șerban Pavlu, în vârstă de 47 de ani, are o carieră impresionantă. Actorul a interpretat rolul în filme de succes precum Nuntă mută, Cea mai fericită fată din lume și Moartea domnului Lăzărescu. Totodată, a rămas în memoria colectivă pentru rolul lui Relu Oncescu din serialul Umble.

ADVERTISEMENT

Vlad, sau Clanul, unde acum îl aduce la viață pe comisarul Costoiu, sunt alte două producții de succes în cadrul cărora poate fi urmărit.

De curând, a avut loc și premiera filmului Marocco, unde Șerban Pavlu interpretează rolul unui tată ce are o fiică adolescentă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă cei doi copii ai săi, Nicolae și Natalia, sunt puțin mai mici, având șapte, respectiv zece ani, actorul nu este scutit de probleme.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro TV, Șerban Pavlu a mărturisit că nu este un părinte perfect și că, uneori, mai ridică tonul, spre deosebire de colegii săi, Emanuel Pârvu și Emilia Popescu, și ei prezenți în platou.

ADVERTISEMENT

Emilia Popescu a explicat că fiica sa nu a fost rebelă în perioadă adolescenței și că mereu s-au înțeles bine, iar regizorul Emanuel Popescu a dezvăluit că a vorbit cu fata sa ca și cu un adult întotdeauna și că, tocmai de asta, încă nu întâmpină probleme.

Pe de altă parte, însă, Șerban Pavlu a povestit chiar o întâmplare recentă care l-a făcut să se enerveze și să țipe la fiica sa, care i-a zgâriat mașina.

ADVERTISEMENT

„Eu am ridicat tonul. L-am ridicat chiar acum, duminică. Discutăm așa, în general. Există biciclete pe lumea asta. Bicicletele au pedale.

Pedalele au zimți metalici pe exterior. Există mașini și există: ‘Tati, noi când mergem acuma…’ și venit cu bicicleta pe lângă mașină și făcut o zgârietură…o târșâia de mașină”, a povestit Șerban Pavlu la Pro TV.

„Nu mai poți să-i bați”

Cu umorul caracteristic, Șerban Pavlu a concluzionat și a spus că, spre deosebire de vremurile trecute în care copiii erau educați și cu pedepse fizice, acum acest lucru nu se mai poate întâmpla. Totuși, atunci când situația scapă de sub control, actorul îi ceartă pe micuții săi.

„Nu mai poți să-i bați. Țipi”, a spus Șerban Pavlu.

Cu toate acestea, fiica actorului din Clanul nu a luat prea mult în considerare faptul că i-a zgâriat mașina tatălui său. Mai mult, Natalia a fost deranjată de mustrarea primită, a considerat că Șerban Pavlu i-a stricat ziua și s-a plâns de acest lucru mamei ei, Oana Matei.

„Nu a zis nimic, părea că înghite toată morala și furia și peste 15, mai puțin, 12 minute. I-a spus lui maică-sa, pe bicicletă, ‘Hm, dar se gândește că mie mi-a stricat toată ziua acum?’. Mi-a spus maică-sa seara. Probabil că nevastă-mea a întrebat-o dacă îi pare rău”, a adăugat Șerban Pavlu.

ADVERTISEMENT
Tags: