Life

Șerban Pavlu, împușcat în burtă! Ce s-a întâmplat cu actorul în Clanul

Șerban Pavlu, unul din actorii de marcă din serialul Clanul de la PRO TV, va fi protagonistul unor scene greu de privit în episodul din 7 mai!
05.05.2023 | 13:30
Serban Pavlu impuscat in burta Ce sa intamplat cu actorul in Clanul
Șerban Pavlu, actor în serialul Clanul de la PRO TV. Foto: PRO TV/ Digi24
ADVERTISEMENT

Șerban Pavlu, actor pe care telespectatorii îl admiră pentru rolul din serialul Clanul de la PRO TV, trece prin scene de coșmar din cauza personajului pe care îl interpretează în super-producția al cărei scenariu e scris de Lia Bugnar.

Șerban Pavlu, împușcat în burtă, în episodul de duminică, 7 mai, din Clanul

FANATIK vă spune ce se întâmplă în episodul de duminică, 7 mai 2023, penultimul din cel de-al doilea sezon cu personajul interpretat de Șerban, și nu numai!

ADVERTISEMENT

În episodul care va fi difuzat peste două zile, la ora 20:00, Comisarul va fi împușcat în burtă, iar Tudor îi va spune Oliviei că, de fapt, nu e de partea lui Măcelaru!

Din dorința arzătoare de a-l prinde pe Măcelaru, Costoiu îi pune în pericol viața lui Tudor: „Nu pot să cred! Comisare, spune-mi că nu ai făcut asta! Nu m-ai înregistrat nicăieri ca agent sub acoperire. Eu sunt doar un infractor acum. Atât. N-ai cum să mă mai scoți din asta. Ești blestemul vieții mele, Comisare. M-ai distrus. Mi-ai luat viața și mi-ai aruncat-o la gunoi. Răul absolut, asta ești tu”.

ADVERTISEMENT

Costoiu îi spune apoi că nu poate avea încredere în absolut nimeni și că vorbele ar fi ajuns la Măcelaru. Cum se va încheia această discuție și care vor fi urmările, o să aflați în episodul de duminică!

Ce se întâmplă în penultimul episod din Clanul

De asemenea, Olivia primește un telefon care îi dă toate planurile peste cap. Aceasta află că este rănit Comisarul Costoiu. Tudor nu va avea încotro și-i va zice inspectoarei întregul adevăr. Acesta îi mărturisește că e agent sub acoperire de trei ani și că atât atacul de la festivitate cât și închisoarea au fost niște misiuni cu care a fost încredințat de Costoiu.

ADVERTISEMENT

Olivia nu-l crede din prima, spunându-i că sunt niște minciuni pe care le debitează și pe care le poate verifica oricând. „Nu ești agent sub acoperire, nu figurezi nicăieri”, îi zice Olivia.

Cum va ieși Tudor din această brambureală și ce se va întâmpla cu Emil Costoiu mai departe? Sunt alte întrebări la care fanii serialului vor afla răspunsul în penultimul episod din Clanul. Producția de la PRO TV poate fi urmărită în avans, pe platforma VOYO.

ADVERTISEMENT
șerban pavlu clanul
Scenă sângeroasă în episodul Clanul din 7 mai. Costoiu, interpretat de Șerban Pavlu, împușcat în burtă

Șerban Pavlu, apreciat pentru rolul din Umbre: „Clanul e un proiect de anvergură mai mare”

Șerban Pavlu a fost cooptat în proiectul Clanul nu singur, ci împreună cu fiul său, Nicolae. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale din producții de succes. Până la Clanul, Șerban a jucat în „Umbre”, unul din cele mai apreciate seriale românești, care a fost difuzat pe HBO.

Despre Clanul, Șerban susține că e un proiect mult mai interesant, mai orientat către public, față de Umbre.

„Clanul este un proiect de anvergură mai mare decât Umbre. E ca și când ai turna niște povești de dragoste în Umbre. În Clanul există, în mod conștient, o privire mai orientată spre public, nu întâmplător”, a explicat Șerban Pavlu, într-un podcast.

În serialul Umbre, Șerban Pavlu a jucat rolul unui taximetrist cu legături în lumea interlopă, pe nume Relu. Acesta a ajuns să coordoneze o rețea de crimă organizată, rolul său fiind unul din cele mai solicitante, căci actorul nu are nicio legătură cu lumea în care a trebuit să intre de dragul scenariului.

 

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT