Fotbal international

Serbia – Elveţia 1-2 la CM 2018. Shaqiri, gol în prelungiri! Serbia, aproape de eliminare!

22.06.2018 | 22:49
Serbia  Elvetia 12 la CM 2018 Shaqiri gol in prelungiri Serbia aproape de eliminare
ADVERTISEMENT

Serbia – Elveţia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Serbia – Elveţia 1-2 s-a jucat în etapa a doua a Grupei E de la Campionatul Mondial 2018. Selecţionata pregătită de Mladen Krstajic are nevoie de o victorie pentru a-şi asigura locul în optimile de finală ale turneului final din Rusia. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90 / GOOOOOOOL Elveţia! Shaqiri marchează după un contraatac ca la carte.

Min. 53 / GOOOOOOL Elveţa! Granit Xhaka a înscris cu un şut în forţă de la peste 25 de metri.

Min. 5 / GOOOOOOL Serbia! Mitrovic deschide scorul cu o lovitură de cap.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Serbia – Elveţia


UPDATE, ora 20:20: Antrenorii celor două formaţii au anunţat formule de start pentru duelul programat în Grupa E:

ADVERTISEMENT

Serbia: Stojkovic; Ivanovic, Milenkovic, Tosic, Kolarov; Matic, Milivojevic; Tadic, Milinkovic-Savic, Kostic; Mitrovic.

Elveţia: Sommer; Lichtsteiner, Schär, Akanji, Rodríguez; Behrami, Xhaka; Shaqiri, Dzemaili, Zuber; Seferovic.

ADVERTISEMENT

Serbia – Elveţia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Serbia a învins-o pe Costa Rica în primul meci de la CM 2018, scor 1-0, graţie golului marcat de Aleksandar Kolarov. De cealaltă parte, Elveţia a reuşit una dintre surprizele acestui turneu final şi a obţinut o remiză în meciul cu Brazilia, scor 1-1.

Serbia – Elveţia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Echipe probabile

Serbia: Stojkovic – Ivanovic, Milenkovic, Tosic, Kolarov – Matic, Milivojevic – Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic – Mitrovic

ADVERTISEMENT

Elveţia: Sommer – Lichsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez – Zakaria, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Seferovic

Serbia – Elveţia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Serbia a revenit la un Campionat Mondial după ce a absentat la ultima ediţie, dar şi după dezastrul din preliminariile Campionatului European din 2016. Cu un lot schimbat, sârbii au obţinut biletele pentru turneul final din Rusia fără prea mari emoţii.

ADVERTISEMENT

Serbia – Elveţia LIVE STREAM, în grupa E la CM 2018

Serbia – Elveţia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Elveţienii au dovedit în califcări că sunt o formaţie care merită luată în calcul, chiar dacă s-au calificat la turneul final după o dublă de baraj. Shaqiri şi compania speră să egaleze sau, de ce nu, să reuşească o performanţă mai bună decât la ediţia din 2014, când Elveţia a ajuns până în optimile de finală. Egalul din meciul cu Brazilia a dovedit că selecţionata pregătită de Vladimir Petkovic îşi propune să facă un turneu final mare.

Serbia – Elveţia LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Serbia – Elveţia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Serbia – Elveţia se va juca pe “Baltika Arena” din Kaliningrad. Stadionul a fost inaugurat în 2018 şi a costat aproape 400 de milioane de dolari. Pe această arenă s-a mai disputat meciul Croaţia – Nigeria 2-0 şi va mai găzdui alte două partide din faza grupelor, Spania – Maroc şi Anglia – Belgia.

Meciul Serbia - Elveţia de la CM 2018 se va juca pe "Baltika Arena"
Meciul Serbia – Elveţia de la CM 2018 se va juca pe “Baltika Arena”

Serbia – Elveţia LIVE cote la pariuri CM 2018

Serbia – Elveţia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Meciul Serbia – Elveţia va fi arbitrat de Felix Brych, unul dintre cei mai apreciaţi arbitrii din Europa. Germanul a mai oficiat la Mondialul din 2014 şi la Campionatul European din 2016. De asemenea a fost la centru la meciul Juventus – Real Madrid 1-4, finala Ligii Campionilor din sezonul 2016-17.

ADVERTISEMENT