News

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, are viață dublă, la fel ca Putin! Presa a aflat cine îi este amanta și că are o fiică secretă

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, susține presa independentă rusă, are o viață dublă - la fel ca și Vladimir Putin- și o amantă și fiică secretă, vitregă, la Londra.
12.03.2022 | 17:20
Ministrul de externe rus Serghei Lavrov are viata dubla la fel ca Putin Presa a aflat cine ii este amanta si ca are o fiica secreta
Serghei Lavrov, ministurl rus de externe, acuzat că duce o viață dublă și are o fiică secretă, la Londra / Foto: colaj Twitter
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale lui Aleksei Navalnîi, dizidentul rus care ar fi fost otrăvit la ordinul lui Vladimir Putin și care este, acum, închis într-o pușcărie din Rusia, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre ministrul de externe Serghei Lavrov.

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov ar avea o fiică secretă

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, este acuzat de Maria Pevchikh, colaboratoarea lui Aleksei Navalnîi, că ar duce o viață dublă, la fel ca și Vladimir Putin. Pe contul ei de Twitter, colaboratoarea dizidentului rus a prezentat o serie de dovezi și investigația care ar dovedi că Serghei Lavrov ar avea o fiică secretă, la Londra.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform Mariei Pevchikh, apropiații lui Vladimir Putin au adesea două familii în același timp. ”Putin însuși, în timp ce era căsătorit cu Ludmila Putina, avea o a doua familie cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Ministrul Apărării Shoigu a avut simultan două soții și două seturi de copii. Și Lavrov nu este diferit”, precizează colaboratoarea lui Navalnîi.

În investigația pe care a publicat-o pe contul ei de socializare, dar și pe Youtube, Maria Pevchikh a dezvăluit că ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, cel care susținea, în Antalya, la negocieri de pace, că Rusia nu a atacat Ucraina, ar avea o fiică secretă (foto). O fiică vitregă care, acum, duce o viață de regină tocmai la Londra și care postează o mulțime de fotografii.

ADVERTISEMENT

”Aș vrea să o cunoașteți pe Polina Kovaleva. Polina este o rusoaică plină de farmec, în vârstă de 26 de ani, din Londra. Ea locuiește într-un apartament uriaș în Kensington și îi place să petreacă, feedul ei de Instagram arată că ar fi într-o vacanță tot timpul. Există un mic detaliu…

Polina este fiica vitregă a ministrului rus de externe Serghei Lavrov. Da, acel Lavrov. El este unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Putin, omul său loial vorbitor plin de aer fierbinte și acum și un criminal de război”, a mai precizat colaboratoarea lui Aleksei Navalnîi.

ADVERTISEMENT

Serghei Lavrov, acuzat că duce viață dublă

În investigația făcută la adresa ministrului rus de externe, Serghei Lavrov este zugrăvit ca având o viață dublă de mai bine de 20 de ani și că soția oficială este ținută la Moscova în timp ce amanta și fiica acesteia sunt răsfățate la Londra.

”Lavrov a avut o soție „oficială” în ultimii 50 de ani. Oricum, nimeni nu a auzit de ea și au fost văzuți împreună în public foarte rar. Spre deosebire de această doamnă, Svetlana Polyakova care este adevărata soție. Ei sunt împreună de la începutul anilor 2000.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de soția oficială a lui Lavrov, acea femeie este foarte bogată. Ea a cumpărat un apartament la Moscova în valoare de 6-8 milioane de dolari. Are o colecție de mașini. Nu e rău pentru o doamnă șomeră.

Mama Polinei și Lavrov sunt împreună de aproximativ două decenii. Tatăl biologic al Polinei nu este foarte bogat. Ea nu a avut un soț oligarh. Dar la vârsta de 21 de ani, Polina a cumpărat un apartament din Londra pe Kensington High Street pentru 4,4 milioane de lire sterline”, mai explică Maria Pevchikh aducând ca dovadă și o serie de acte care dovedesc că sumele plătite au fost… cash.

Vladimir Putin a divorțat! Liderul rus, bănuit că ar avea copii cu alte femei

De-a lungul timpului, Vladimir Putin a încercat să își țină secretă viața personală, liderul rus fiind însă în mijlocul unor controverse serioase cu privire la femeile din jurul său. De altfel, Aleksei Navalnîi a fost cel care a încercat să ridice cortina de deasupra secretomaniei din jurul lui Vladimir Putin, ajungând, pe rând, să fie otrăvit cu o substanță neurotoxică specifică celor folosite de serviciile secrete ruse, iar apoi să își petreacă zilele într-o închisoare de maximă siguranță.

Totuși, presa internațională a reușit să pună cap la cap informații cu privire la iubirile secrete ale liderului rus, cele mai vizibile fiind Alina Kabaeva și Svetlana Krivonogykh.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai titrate gimnaste ale Rusiei și are trei copii, primul apărut în 2015, iar perechea de gemeni în 2019, toți micuții fiind bănuiți că ar fi urmașii lui Vladimir Putin.

Svetlana Krivonogykh a fost, cu ani buni în urmă, o altă apropiată de-ale lui Vladimir Putin. Femeia, ajunsă dintr-o simplă vânzătoare una dintre cele mai bogate persoane din Rusia, are și o fetiță de 18 ani care seamănă izbitor de mult cu liderul de la Kremlin.

ADVERTISEMENT