Life

Serghei Mizil, reacție dură după moartea lui Costel Corduneanu: ”Niciunul nu spune că a fost olimpic”

Serghei Mizil, declarație surprinzătoare după decesul lui Costel Corduneanu. Ce a putut să spună și care era relația dintre ei.
15.04.2024 | 21:15
Serghei Mizil reactie dura dupa moartea lui Costel Corduneanu Niciunul nu spune ca a fost olimpic
Serghei Mizil, declarație surprinzătoare după decesul lui Costel Corduneanu. Ce a putut să spună și care era relația dintre ei. Sursa foto: captură video Youtube / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil, reacție dură după moartea lui Costel Corduneanu. Cunoscutul actor este deranjat de felul în care a fost portretizat vechiul său prieten și că nimeni nu a spus că bărbatul de 54 de ani a fost olimpic.

Serghei Mizil, declarație surprinzătoare după decesul lui Costel Corduneanu. Ce a putut să spună și care era relația dintre ei

Serghei Mizil a făcut o declarație surprinzătoare după decesul lui Costel Corduneanu. Ce a putut să spună și care era relația dintre ei. Actorul a dezvăluit că erau destul de apropiați, fapt dovedit de imaginile cu cei doi realizate de-a lungul vremii.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, vedeta a transmis că nu se aștepta ca fostul sportiv să fie numit interlop. A fost extrem de deranjat de acest lucru în contextul în care Federația Română de Lupte  a anunțat că a reprezentat luptele libere românești cu succes.

A fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași. A fost vicecampion european și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice. Costel Corduneanu a ocupat locul 9 (Barcelona, 1992) și locul 14 (Atlanta, 1996).

ADVERTISEMENT

„Noi am fost foarte apropiați. Ce m-a deranjat pe mine este că toate televiziunile l-au numit interlop, nu au spus că a avut o carieră sportivă de excepție. Niciunul nu spune că a fost olimpic.

Toată lumea îl numește șeful interlopilor, de unde șeful interlopilor? Am fost foarte apropiați și îmi pare tare rău, pentru că era un caracter deosebit, un om foarte bun și în primul rând foarte tânăr, 54 de ani”, a dezvăluit Serghei Mizil pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Merge sau nu Serghei Mizil la înmormântarea lui Costel Corduneanu?

Serghei Mizil nu se aștepta ca vechiul său prieten să înceteze din viață la doar 54 de ani. Costel Corduneanu a murit într-un spital din Târgu-Mureș, unde era internat de mai multe săptămâni. Avea probleme cu inima.

În urmă cu ceva vreme suferise o intervenţie chirurgicală dificilă la inimă. Fostul vicecampion european la lupte libere a lăsat în urmă sa o soție și un copil. În prezent, nu se știe când va fi condus pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

„Eu știam că e în spital, dar oricum mă așteptam să scape. Avea probleme mari cu inima, a avut puse și niște aparate. Oricum, nu te bucuri că îți moare un prieten. Normal, ar trebui să merg la înmormântare, dar joc într-un film acum al lui Bendeac. 

Nu știu când scap cu filmările. Prietenii noștri comuni se duc. A rămas un copil, o nevastă, asta e viața până la urmă”, a mai spus Serghei Mizil, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT