Life

Serghei Mizil, scandaluri la beție! Fiicele sale au povestit totul: „Și-a spart farfurii în frunte”

Serghei Mizil a fost dat de gol de fetele sale. Acestea au povestit cu ce scandaluri s-a remarcat la beție, în urmă cu câțiva ani.
11.03.2023 | 12:19
Serghei Mizil scandaluri la betie Fiicele sale au povestit totul Sia spart farfurii in frunte
Fetele lui Serghei Mizil au povestit despre scandalurile făcute de tatăl lor, la beție. Foto: Capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil este unul dintre personajele de care s-au legat tot felul de scandaluri, intrând în polemică în show-urile tv cu diferite persoane publice.

Ce scandaluri făcea Serghei Mizil la beție. Fetele sale nu uită: „Și-a spart farfurii în frunte”

Bărbatul devenit cunoscut în urma aparițiilor în emisiunea lui Dan Capatos și-a făcut o faimă din capacitatea sa de a trage la măsea, iar atunci când o dă pe tărie se poate lăsa cu violență!

ADVERTISEMENT

Chiar fetele lui Serghei Mizil spun asta, invitate în podcastul „Fiță cu Adiță” de pe canalul de YouTube The Xclusive. Ana și Smaranda, cele două fete ale lui Serghei, au dezvăluit că tatăl ei poate deveni agresiv atunci când se îmbată.

Mai mult, au dat și exemple de show-uri pe care acesta le făcea pe la terasele din Herăstrău. Într-o seară nebună, și-au amintit cele două fiice, Serghei răcnea și mușca pe toată lumea, ajungând să-și spargă farfurii în frunte.

ADVERTISEMENT

„Le ziceam: stați, nu fugiți, el e tatăl meu simpatic”

„Eram în Herăstrău, cu colegii de la Zap (n.r- unde a lucrat ea pe vremea aia) și eu le spuneam: .

Și nu știu cât a trecut, vreo jumătate de oră, noi eram la etaj, chiar în dreptul scărilor, și apare el în trening, beat mort, că o dăduse pe tărie.

ADVERTISEMENT

El când o dă pe tărie devine așa puțin mai agresiv. Și-a sfâșiat tricoul, răcnea ca un animal și a început să le muște pe toate de obraji, de sâni.

A fugit toată lumea și nici nu și-au mai plătit nota. O nebuneală. Eu le ziceam: Stați, nu fugiți, el e tatăl meu simpatic. Nu vrei să știi cum era a doua zi. Și-a spart farfurii în frunte”, și-a amintit Smaranda.

ADVERTISEMENT

Ana a completat spunând că tatăl ei amenința de multe ori că fie dă foc la casă, fie sparge farfurii. Smaranda mai zicea că tatăl ei obișnuia să înmoaie pâine în palincă și să și-o lipească de frunte, cei din jur amuzându-se pe seama lui.

ADVERTISEMENT