Sport

Sergio Busquets a plâns după calificarea Spaniei în optimile de finală de la EURO 2020: „Am avut momente grele!”

Sergio Busquets a plâns după ce Spania s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2020.
23.06.2021 | 23:47
Sergio Busquets a plans dupa calificarea Spaniei in optimile de finala de la EURO 2020 Am avut momente grele
ADVERTISEMENT

Spania s-a calificat de pe locul 2 în grupă, în urma victoriei categorice cu Slovacia, scor 5-0, în timp ce Suedia s-a calificat de pe primul loc, în urma victoriei cu Polonia, scor 3-2.

Sergio Busquets a fost desemnat omul meciului și a anunțat că este ultimul Campionat European la care participă. Totodată, el nu a putut fi pe teren de la primul meci al Spaniei, fiind izolat după ce a fost depistat pozitivi cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Sergio Busquets a plâns după calificarea Spaniei în „optimile” EURO 2020

Sergio Busquets a vorbit la finalul meciului dintre Spania și Slovacia și a recunoscut că a trecut prin momente dificile atât el, cât și coechipierii săi, însă a fost extrem de bucuros pentru calificarea în optimile de finală.

Mijlocașul Barcelonei a mai anunțat că se află la ultimul Campionat European și că va încerca să facă tot posibilul să ajute Spania să câștige Campionatul European.

ADVERTISEMENT

„Adevărul e că nu am jucat cum ne-am fi dorit, iar azi a fost presiune pentru toată lumea. Asta ne va întări, așa trebuie să jucăm.

Da, sunt emoționat, pentru că am trecut prin momente grele, am stat mai multe zile acasă și nu știam dacă voi putea reveni”, a spus Busquets după meci.

ADVERTISEMENT
  • 32 de ani este vârsta lui Sergio Busquets

„Acceptăm criticile, dar nu lipsa de respect!”

Sergio Busquets a continuat și a vorbit despre grupul unit al naționalei Spaniei, dar și despre criticile venite, pe care le acceptă cu o condiție, și anume să nu fie lipsite de respect.

„Grupul de aici este foarte bun, la fel ca publicul. Ne-am conectat foarte bine cu fanii încă de la început. E păcat că am ratat un penalty, dar echipa a forțat apoi, iar norocul pe care nu l-am avut în celelalte meciuri a venit la autogolul portarului lor.

ADVERTISEMENT

Acceptăm criticile, dar nu lipsa de respect din partea unor oameni care nu își dau seama cât de dificil este”, a mai spus Busquets la finalul duelului cu Slovacia.

Sergio Busquets a jucat până acum în toată cariera doar la FC Barcelona, câștigând nu mai puțin de 32 de trofee alături de catalani.

La naționala Spaniei, Busquets a strâns deja 124 de meciuri, marcând 2 goluri și câștigând Campionatul European în 2012 și Cupa Mondială în 2010.

  • 9.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergio Busquets, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: