Sport

Sergio Conceicao și Mikel Arteta, scandal monstru la Arsenal – Porto: „Mi-a înjurat familia!”

Scandal la finalul meciului Arsenal - Porto. Sergio Conceicao, antrenorul „dragonilor”, l-a acuzat pe omologul său Mikel Arteta că l-a înjurat în spaniolă.
13.03.2024 | 09:49
Sergio Conceicao si Mikel Arteta scandal monstru la Arsenal  Porto Mia injurat familia
Sergio Conceicao și Mikel Arteta, scandal monstru la Arsenal - Porto: „Mi-a înjurat familia!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost scandal după Arsenal – FC Porto 1-0. „Tunarii” s-au calificat la loviturile de departajare în sferturile Champions League, iar Sergio Conceicao, antrenorul oaspeților, a venit cu acuzații grave: „Arteta m-a înjurat în spaniolă”, a tunat Conceicao.

Scandal la Arsenal – FC Porto. Sergio Conceicao acuză că a fost înjurat de Mikel Arteta

Arsenal s-a calificat cu emoții în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Echipa lui Mikel Arteta a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a merge mai departe. A fost 1-0 după 120 de minute și 4-2 la penalty-uri.

ADVERTISEMENT

Meciul de pe Emirates a continuat însă și după fluierul final al arbitrului. Sergio Conceicao s-a luat la ceartă în cu omologul său Mikel Arteta. Antrenorul lusitan a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt.

„Arteta mi-a înjurat familia în spaniolă, a spus-o în timpul meciulul, spre banca noastră. Ar trebui să se concentreze pe echipa lui”, a declarat Conceicao, citat de Daily Mail.

ADVERTISEMENT

„Rezultatul nu a fost corect, noi meritam să mergem mai departe”, a mai spustehnicianul lui FC Porto. Potrivit surselor din cadrul lui Arsenal ale jurnaliștilor englezi, acuzația lui Conceicao ar fi nefondată.

Mikel Arteta: „N-am mai trăit o asemenea atmosferă”

Mikel Arteta a negat scurt acuzațiile lui Sergio Conceicao, apoi a trecut la analiza meciului de pe Emirates. „A fost o seară magică. Ne ne așteptam la un meci greu împotriva unui adversar puternic, care e foarte bine organizat.

ADVERTISEMENT

Am marcat un gol frumos, dar am avut nevoie de penalty-uri, ceea ce se adaugă la experiența noastră. Ne-am pregătit bine pentru asta. Am observat la jucători cât de mult și-au dorit să câștige, cât de mult s-au luptat.

Când joci așa, mai devreme sau mai târziu se întâmplă lucruri bune. Probabil că nu am mai trăit o asemenea atmosferă pe Emirates, a fost fantastic de la început și până la final. Le mulțumesc suporterilor, au avut un impact uriaș asupra meciului.

ADVERTISEMENT

Am exersat penalty-urile la antrenamente, acolo, unii dintre jucători au mai ratat. Calificarea e un mare pas înainte pentru club, dar nu suntem mulțumiți, acum vrem să mergem și mai departe”, a declarat Arteta.

ADVERTISEMENT