Sport

Sergio Ramos este „pe făraș” la PSG. Când va avea loc despărțirea de fundașul spaniol

Fundașul spaniol Sergio Ramos, adus în vara lui 2021 la PSG ca jucător liber de contract, s-ar putea despărți de gruparea franceză mai repede decât se anticipa, din cauza lungilor accidentări pe care le suferă jucătorul.
05.03.2022 | 07:43
Sergio Ramos este pe faras la PSG Cand va avea loc despartirea de fundasul spaniol
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos a venit la PSG în vara anului 2021, ca jucător liber de contract, după ce Real Madrid nu a mai dorit să-i prelungească angajamentul, dar accidentările pe care le-a suferit în tot acest timp i-au adus la exasperare pe diriguitorii clubului.

Sergio Ramos ar putea pleca de la PSG la finalul actualului sezon

Oficialii clubului francez PSG nu-i garantează lui Sergio Ramos continuitatea la echipa antrenată de argentinianul Mauricio Pochettino și în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Publicația spaniolă as.com, care-l citează pe jurnalistul Fabrizio Romano, scrie că zilele lui Sergio Ramos la echipa din capitala Franței sunt numărate.

Motivul îl reprezintă desele și lungile accidentări pe care ibericul le-a suferit de când a ajuns la PSG. În cele opt luni pe care le-a petrecut la PSG, Ramos a jucat doar cinci meciuri, dintre care patru în Ligue 1 și unul în Cupa Franței, marcând un singur gol.

ADVERTISEMENT

Iar oficialii clubului din capitala Franței nu știu când jucătorul va fi, fin nou, prezent pe teren. El va lipsi sigur la meciul pe care PSG îl joacă sâmbătă, 5 martie, în deplasare, cu Nice, în etapa a 27-a din Ligue 1.

Sergio Ramos va primi despăgubiri uriașe dacă va fi pus pe liber înainte de iunie 2023

În plus, prezența lui pe teren la returul cu Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor, meci care va avea loc pe 9 martie, este o utopie. Sergio Ramos încă simte dureri la gambă, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai jucat de o lună. În tur, PSG s-a impus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Numai că despărțirea de Ramos nu este chiar atât de simplă. Dacă PSG va renunța la serviciile lui înainte de expirarea contractului, în vara lui 2023, trebuie să-i plătească salariul până la finalul înțelegerii.

Pentru că a venit ca jucător liber de contract, PSG și-a permis să-i dea un salariu mare. În concluzie, clubul francez va fi nevoit, conform clauzelor din contract, să-l achite 20 de milioane de euro, cât primește jucătorul într-un an.

ADVERTISEMENT

Când am semnat, Sergio Ramos era bine din punct de vedere fizic. Până astăzi a jucat cinci meciuri. Din păcate, ceea ce plănuisem nu s-a întâmplat.

E greu pentru el şi pentru toată lumea. În ziua în care vom spune că nu mai poate juca, va fi clar pentru toată lumea. Dar nu este cazul. Îi este dificil să fie lider, pentru că nu joacă.

Vom mai aştepta până să tragem concluzii, sezonul nu s-a încheiat încă. Dar nu mi-e frică să îmi asum responsabilitatea pentru greşeli atunci când le fac”, a declarat directorul sportiv al lui PSG, brazilianul Leonardo, potrivit Marca.

ADVERTISEMENT
Tags: