Life

5 seriale care încep în ianuarie la TV. Ce poți să urmărești în 2022

Anul 2022 aduce o serie de surprize legat de producții pe micile ecrane, încă din luna ianuarie, care vine cu 5 seriale pe care e musai să nu le ratezi.
02.01.2022 | 13:09
5 seriale care incep in ianuarie la TV Ce poti sa urmaresti in 2022
Top 5 seriale de urmărit în 2022. Ce poți să vezi la TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sunt 5 seriale care încep în prima lună din an la TV. Poți urmări aceste producții pe mai multe posturi de televiziune, printre care se numără: Kanal D, Happy Channel și Pro 2.

Surprizele sunt concentrate pe poveștile de dragoste, care aduc și o tentă de răzbunare. De altfel, nu este vorba neapărat despre producții noi, ci și unele realizate cu ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Top 5 seriale de urmărit în 2022. Ce poți să vezi la TV

„Dragostea învinge” o aduce în prim-plan pe Edith Gonzalez. Regretata actriță se întoarce, alături de Fernando Colunga, pe micile ecrane luni, 3 ianuarie, începând cu ora 14:30, Happy Channel. După moartea mamei sale, Esperanza, interpretată de Edith Gonzalez, ajunge în grija lui Don Antonio.

În casa fostului iubit din tinerețe al mamei sale aceasta simte că este atrasă de fiul lui Don Antonio, Luis Gustavo (Fernando Colunga), lucru care nu este deloc pe placul mamei acestuia, care își trimite fiul la studii în străinătate, în speranța că problema se va rezolva.

ADVERTISEMENT

În același timp, Esperanza merge la o școală de maici, însă întâlnirea care avea să se întâmple peste ani între cei doi scoate la iveală dragostea ce și-o poartă.

„Dragoste și pedeapsă”, a doua telenovelă pe care nu trebuie să o ratezi perioada aceasta se difuzează tot de luni, 3 ianuarie 2022, doar că la un alt post, Pro Gold. Ora ce trebuie trecută în calendar este 19:00.

ADVERTISEMENT

Serialul turcesc are în roluri principale doi dintre cei mai cunoscuți actori: Murat Yıldırım („Asi – Împotriva destinului”) și Nurgül Yeşilçay („Furtună pe Bosfor”). Yasemin descoperă înainte de nuntă că iubitul o înșală, motiv pentru care pleacă în Bodrum.

Aventura de-o noapte avută cu Savaș schimbă complet destinul și soarta celor doi, care ajung să se îndrăgostească unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

„Fiica ambasadorului” apare la Kanal D în prima zi lucrătoare de anul acesta, luni, 3 ianuarie, de la ora 20:00. Povestea de dragoste se desfășoară în Bodrum și îi aduce în fața telespectatorilor pe un tânăr sărac care lucrează pe o plantație de măslini și fiica unui ambasador, ajunsă acolo în vacanță.

Sancar (Engin Akyürek) și Nare (Neslihan Atagül) sunt diferiți din multe puncte de vedere, dar luptă cu toată lumea și se căsătoresc. Din păcate, relația se termină brusc în noaptea nunții când tânăra fuge și dispare fără urmă.

Anii trec, Sancar devine un bărbat foarte bogat, dar în același timp nefericit. Lucrurile iau o altă turnură diferită când Nare reintră în viața lui pe neașteptate.

Seriale și telenovele de neratat în prima săptămână din ianuarie 2022

„Pe firul iubirii” începe joi, 6 ianuarie 2022, de la ora 18:00, la Pro 2. Telenovela mexicană urmărește  întâmplările dramatice prin care trece Valentina (Gala Montes), o tânără care visează să fie un designer de succes.

Ajunsă în casa unchiului ei, fata îl cunoaște pe Claudio (Juan Diego Covarrubias) de care se îndrăgostește. Bărbatul este de profesie avocat și este dorit în aceeași măsură și de sora protagonistei, Nora.

„Dragostea plutește în aer” se difuzează la Happy Channel începând de joi, 6 ianuarie 2022, de la ora 20:00. Este un serial de comedie romantică din Turcia și îi are protagoniști pe Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yildiz (Hande Erçel).

Ea este o fire boemă, pasionată de flori, în timp ce el este un afacerist obsedat de muncă. Deși se contrariază de multe, ori cei doi ajung să se logodească și încep să descopere pe celălalt cu alți ochi. În viața reală actorii formează un cuplu.

ADVERTISEMENT