Life

Serialul cu care Kanal D vrea să repete succesul lui Suleyman Magnificul. Producția a primit 31 de premii internaționale

Serialul cu care Kanal D încearcă să repete succesul avut de Suleyman Magnificul. Este vorba despre o producție cu zeci de premii.
09.03.2023 | 14:17
Serialul cu care Kanal D vrea sa repete succesul lui Suleyman Magnificul Productia a primit 31 de premii internationale
Serialul cu care Kanal D cu 31 de premii internaționale. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Care este serialul cu care Kanal D vrea să repete succesul lui Suleyman Magnificul. Producția în cauză deja a primit 31 de premii internaționale.

Serialul de la Kanal D2 cu 31 de premii internaționale

De această dată, nu este vorba despre o producție turcească, ci de un serial istoric, din China secolului al XVIII-lea. “Yanxi, Palatul Suspinelor” este plină de mister, dramă și multe intrigi de la palat.

ADVERTISEMENT

Acțiunea noului serial cu care noul post TV Kanal D2 speră să aibă succes are loc în perioada Chinei Imperiale, când domnea împăratul Quian Long.

O tânără este cea care este personajul principal, ea fiind disperată să afle adevărul despre moarte surorii sale. Din durere și dorința de a afla ce s-a întâmplat cu sora ei, femeia a intrat ca slujitoare în haremul împăratului.

ADVERTISEMENT

Producția este una care a costat mult, pentru că există costume și decoruri impresionate, acesta fiind și un motiv pentru care serialul ce va fi la Kanal D2 a fost foarte premiat.

Mai precis, serialul realizat în China a primit 31 de premii internaționale, iar în curând acesta va putea fi văzut și la Kana D2, postul care se va lansa din aprilie.

ADVERTISEMENT

Un alt serial celebru va fi la Kanal D2

Kanal D2 va avea un tronson dedicat filmelor străine, numit Cinemondo, iar din aceasta va face parte un alt serial celebru, anume Drumul tăcerii.

Aici acțiunea are loc în Atena, într-o comunitate foarte bogată, dar liniștită. Totul este dat peste cap după ce un autobuz școlar dispare.

ADVERTISEMENT

Drama este cu atât mai mare cu cât microbuzul dispare cu tot cu elevii săi, iar întreaga țara stă ca pe ace, fiind multe nemulțumiri.

Oamenii devin revoltați, în timp ce ancheta poliției pentru a scoate la iveală adevărul aduce detalii șocante care schimbă cursul poveștii și îi uimesc pe anchetatori.

ADVERTISEMENT
Tags: