Life

Serialul de pe Netflix care a înnebunit România. Este foarte popular, are peste 37 de milioane de vizualizări și e pe primul loc în top

Producția Netflix care i-a cucerit pe români. A devenit extrem de apreciată, depășește 37 de milioane de vizualizări și ocupă prima poziție într-un clasament.
13.01.2024 | 00:15
Serialul de pe Netflix care a innebunit Romania Este foarte popular are peste 37 de milioane de vizualizari si e pe primul loc in top
Producția Netflix care i-a cucerit pe români. A devenit extrem de apreciată, depășește 37 de milioane de vizualizări și ocupă prima poziție într-un clasament. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care a înnebunit România. Este foarte popular, are peste 37 de milioane de vizualizări și e pe primul loc în top. A fost adaptat după un roman care a fost publicat în urmă cu mai bine de 6 ani.

Producția Netflix care i-a cucerit pe români. A devenit extrem de apreciată, depășește 37 de milioane de vizualizări și ocupă prima poziție într-un clasament

Producția Netflix care i-a cucerit pe români. A devenit extrem de apreciată, depășește 37 de milioane de vizualizări și ocupă prima poziție într-un clasament important, care a fost realizat încă de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Se numește Fool me once și este inspirat după cartea care poartă același nume și scrisă de Harlan Coben în anul 2016. Scriitorul este de origine americană, însă pelicula a fost produsă de o campanie din Marea Britanie.

Mai exact, serialul britanic are în momentul de față un singur sezon, cu 8 episoade care te țin nedezlipit din fața televizorului sau a telefonului mobil. Mini-seria este realizată special pentru platforma de streaming, de Quay Street Productions.

ADVERTISEMENT

Această peliculă este una bună având în vedere că deja a adunat numeroase vizualizări. Are peste 37 de milioane, conform unui top realizat de Netflix. Mai exact, ocupă această poziție importantă în mai multe țări din întreaga lume.

Care este povestea din Fool me once, de pe Netflix

Povestea serialului Fool me once de pe Netflix este una foarte bine scrisă și care te face să vezi totul până la capăt. Întorsăturile de situație sunt cele care îi țin în priză pe telespectatorii care vor să afle ce se mai întâmplă.

ADVERTISEMENT

Din sinopsis aflăm că este vorba de o femeie de nume Maya Stern, care în trecut a fost soldat. Aceasta află de pe camera secretă a bonei sale informații despre soțul care i-a fost ucis și începe să investigheze cazul în paralel cu Poliția.

Ajunge să afle o conspirație surprinzătoare care se întinde adânc în trecut. Lucrurile par să se lege unele de altele, multe dintre aceste evenimente având legătură cu moartea misterioasă a surorii sale sau cu familia bogată a partenerului de viață ce tocmai fusese omorât.

ADVERTISEMENT

Ies la suprafață multe momente din tinerețea bărbatului, tot felul de rude și prieteni care au propriile interese. Din distribuția acestui serial de pe Netflix fac parte actorii: Michelle Keegan, Adeel Akhtar și Richard Armitage.

ADVERTISEMENT