Life

Serialul de pe Netflix care a rupt topurile verii. Mister, acțiune, dar și o poveste de speriat

Serialul de pe Netflix care a rupt topurile verii imediat după ce a apărut. Povestea este una de speriat, cu mister și acțiune.
28.07.2023 | 23:18
Serialul de pe Netflix care a rupt topurile verii Mister actiune dar si o poveste de speriat
Ce serial de pe Netflix a ajuns în topuri. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Serialul apărut recent pe Netflix care a rupt deja topurile verii, la câteva zile de la lansare. Povestea este una potrivită mai ales pentru ce pasionați de acțiune.

Serialul de pe Netflix care a rupt topurile verii. Povestea e una înfricoșătoare

Abonații platformei de streaming nu duc niciodată lipsă de filme, seriale și documentare pe care le pot viziona, deoarece Netflix aduce în fiecare lună noi producții, pentru toate gusturile.

ADVERTISEMENT

În luna iulie, pe Netflix a apărut un serial asiatic, din Coreea de Sud, care are două sezoane și un total de 18 episoade. Scenariul este deja pe primul loc și are o notă foarte bună de IMDb. Din peste 50 de mii de voturi, producția este cotată cu nota 8,3.

Scenariul acestui serial este unul neobișnuit, iar cei care îl vizionează sunt imediat captivați. Este vorba despre “Kingdom” (Regatul), lansat în 2019 și încadrat la dramă/acțiune/horror. În serial este vorba despre o poveste cu zombie din perioada feudală a regatului Joseon.

ADVERTISEMENT

O epidemie misterioasă îi sperie pe locuitori, mai ales că regele este răpus la pat de o boală despre care nu se știu prea multe. Singura speranță a oamenilor este prințul moștenitor, iar acesta se luptă cu inamicul care ucide într-un ritm foarte rapid.

Rolurile principale din serial sunt interpretate de actorii Seong-hoon Kim și In-je Park. Decorul din serial este unul ales foarte bine pentru povestea acestuia, lucru care îi captivează pe cei care vor să-l vadă încă de la primul episod.

ADVERTISEMENT

În al doilea sezon al serialului, boala misterioasă se extinde rapid în mai multe provincii ale regatului. O mare parte a teritoriului este acaparată de zombie. Prințul descoperă că o plantă îi face pe locuitorii regatului să se transforme în zombie.

Protagonistul serialului și o tânără încep să caute originea acestei plante. Cei doi ajung într-o peșteră, acolo unde o întâlnesc pe Ashin, o femeie misterioasă. Cei care sunt interesați de acest gen nu vor fi dezamăgiți de poveste.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, nu a apărut nicio veste în legătură cu un al treilea sezon al serialului. Deși au existat speculații, producătorii nu au făcut un anunț oficial despre lansare.

ADVERTISEMENT